HOUTEN WANDKASTEN TEAM 7 BIJ VALHAL GRONINGEN

De houten wandkasten van TEAM  7 bieden de meest functionele indelingen met daarnaast ook nog een strakke uitstraling. De kasten kunnen naar uw persoonlijke smaak aangepast worden. Het zijn echt natuurlijke producten wat naar uw smaak aangepast kan worden. 

Bekijk op deze pagina een paar voorbeelden uit onze collectie aan TEAM 7 kasten en hal meubelen. Of neem contact op voor meer informatie.

team cubus cubus pure

De verschillen tussen Cubus Pure en Cubus

Typisch voor Cubus zijn de ambachtelijke details zoals de pen-en-gatverbindingen en de 25 mm dikke
natuurhouten bovenbladen, die de solide constructie benadrukken. De fronten van laden of deuren kunnen uiteraard van hout maar er kan ook gekozen worden voor een glasfront in diverse kleuren, in een glanzende of een matte uitvoering. Keuze uit een standaard strakke plint, een terugspringende plint of een metalen onderstel.

Kenmerkend voor Cubus Pure is het elegante, gekleurde glas rondom een kastje of korpus, waardoor de kast een moderne look krijgt. Ook weer keuze uit glanzend of mat. Voor het binnenwerk is er keuze uit één van de zeven houtsoorten.
In combinatie met een terugspringende plint krijgt het geheel een 'zwevende' uitstraling.  Beide systemen zijn in vele maten leverbaar, zowel in de hoogte, diepte en breedte. Variërend van boekenkast of TV-kast tot wandsysteem.

Wand en detail van Cubus

cubus pure noten

Wandopstelling Cubus

cubus woonwand

Cubus boekenkasten kunnen op maat worden gemaakt waarbij alles individueel kan worden gepland. Afmetingen,functies, formaat en frontuitvoeringen. Draaideuren, schuifdeuren, kleppen en verschillende grepen, talrijkehoutsoorten en glazen fronten in diverse kleuren.

Wandopstelling Cubus Pure

cubus pure noten

Houten halmeubelen TEAM 7 bij Valhal Groningen

De hal is de entree van uw woning. Met het kastensysteem Cubus kunt u een prachtig en functioneel halmeubel samenstellen en zorgt u ongetwijfeld voor een stijlvolle ontvangst.

In het assortiment zijn wandpanelen met klaphakenvan RVS en gecombineerd met een RVS kledingstang.Halbanken eventueel met een RVS schoenenroosterOf wandconsoles met een lade met eventueel eenuitsparing voor sleutels in het bovenblad.Afgebeeld op detailfotosamen met een wandspiegel een mooie set.

Hier ziet u een aantal voorbeelden voor een wandopstelling

cubus woonwand

cubus woonwand

cubus woonwand

Houten dressoirs TEAM 7 bij Valhal Groningen

Dressoir Cubus Pure

Dressoir Cubus Pure

Dressoirs van Cubus Pure zijn aan de bovenkanten zijkanten voorzien van glas. Diverse glaskleurenen keuze uit verschillende plinten en design elementen

Deze dressoir bestellen

Dressoir Cubus

Dressoir Cubus

Cubus dressoir in eiken voorzien van schuifdeuren en elegante klapgreep van RVS of hout

Deze dressoir bestellen

Dressoir Filigno

Dressoir Filigno

Bovendekplaat en de zijkanten van serie Filignozijn uitgevoerd in 12 mm dikke natuurhouten platenwelke de Filigno serie een hele fijne uitstraling geven.Voor de fronten kunt u kiezen uit natuurhout, gekleurd glas en keramiek.

Deze dressoir bestellen

Vitrinekast Cubus Pure

Vitrinekast Cubus Pure

Deze vitrinekast bestellen

Houten halmeubelen TEAM 7 bij Valhal Groningen

De hal is de entree van uw woning. Met het kastensysteem Cubus kunt u een prachtig en functioneel halmeubel samenstellen en zorgt u ongetwijfeld voor een stijlvolle ontvangst.

In het assortiment zijn wandpanelen met klaphaken van RVS en gecombineerd met een RVS kledingstang. Halbanken eventueel met een RVS schoenenrooster. Of wandconsoles met een lade met eventueel een uitsparing voor sleutels in het bovenblad. Afgebeeld op detailfoto. Samen met een wandspiegel een mooie set.

cubus woonwand

cubus woonwand

cubus woonwand

Meer weten over TEAM 7?

Voor verdere informatie mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze TEAM 7 collectie. Wilt u eerst nog wat andere producten bekijken? Ga hier terug naar de TEAM 7 pagina of kies hier voor het product die u zoekt van TEAM 7 :

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.