Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Bank Zelf Samenstellen - CREËER UW ideale BANK

 

Creeer uw eigen bank

Zelf uw bank ontwerpen

Heeft u specifieke eisen aan een bank of vindt u het gewoon leuk om uw eigen unieke bank te hebben? U kunt zelf uw ideale bank ontwerpen en samenstellen bij Valhal in Groningen. 

Samen met onze adviseurs creëert u de bank waar u altijd al van gedroomd heeft!

Een bank voor de toekomst, een bank waar u zich thuis door voelt. 

 

 

'Maar wat zijn de keuzes die u hebt en hoe verloopt het proces?' 

Bespreek het met onze adviseurs

 

Bank zelf samenstellen?

Een bank kopen kan in veel gevallen een aardige investering zijn. Wanneer u van plan bent om zo’n grote investering te maken, wilt u natuurlijk ook dat deze bank voldoet aan al uw wensen en ideeën. Wanneer u een ‘standaard’ bank koopt, kan dit soms nog wel eens tegenvallen. De zoektocht kan enorm lang duren en geen één bank voldoet aan al uw wensen. Wat nu? Maakt u zich geen zorgen, bij Valhal kunt u namelijk uw eigen bank zelf samenstellen. Door uw eigen bank zelf samen te stellen creëert u de droombank die u altijd al heeft willen hebben. Daarbij kunt u bij het samenstellen van de bank uw wooncomfort verhogen. Zo zorgt u dat u niet alleen een mooie bank heeft, maar u ook nog eens goed zit! Zelf uw bank samenstellen? Neem contact op voor de mogelijkheden! De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Het Creativo Systeem - Ontwerp uw eigen bankstel!

creativo zelf samenstellenBij Valhal ontwerpt u zelf uw bank, dankzij het unieke Creativo systeem van Skalma. Het Creativo concept is een veelzijdig concept uit Denemarken en biedt de mogelijkheid om uw bankstel een persoonlijk tintje te geven. 

Functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Dat is waar de zitmeubelen van Skalma sinds 1954 om bekend staan. De meubels van Skalma zijn ontworpen volgens een jarenlange Scandinavische traditie. In de ontwerpen ligt de focus dan ook op strakke lijnen, slimme oplossingen en een tijdloze uitstraling. Creativo is dan ook een concept dat hier fantastisch in past.

Het unieke van het Creativo systeem is dat de zitkussens ietwat schuin aflopen. Deze schuine afloop zorgt voor een ultiem zitcomfort. 

 

 

Het proces

In de winkel staan verschillende opstellingen zodat u met behulp van enthousiaste en vakkundige adviseurs een unieke zitgroep kan maken. Onderstaand vindt u een overzicht van de keuzes die u heeft bij het samenstellen van uw ideale bank.

bank zelf samenstellen

 

1. Opstelling bepalen

2. De kussens

3. Het bepalen van de armleuningen

4. De pootjes

5. Type vulling

6. Stof/leerkeuze

7. Accessoires

 

 

Stap 1 - De opstelling bepalen

Het samenstellen van uw ideale bank begint met het bepalen van de opstelling. U heeft de keuze uit een zeer divers aantal vormen en maten. Combineer de elementen die u graag wilt, en creëer uw ideale bank.

De vormen

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fauteuil van 60cm, 75cm of 90 cm breed. Maar ook voor een 2-zits, 2 1/2-zits of een 3-zits bank. 

Wilt u zelf een hoekbank samenstellen? Dan kunt u ook kiezen voor een hoekoplossing. De hoekoplossingen zijn variërend van 45 graden hoek, een rechte hoek van 90 graden, een ronde hoek 90 van graden of een maxi ronde hoek. 

Maar dat is niet alles: Er kan ook gekozen worden voor een chaise longue of diverse open einddelen gecombineerd met een bankdeel.

skalma creativo afmetingen

 

Stap 2 - De kussens

Zoals eerder genoemd, zijn het de kussens die het Creativo concept zo uniek maken.

De zitkussens met een schuine afloop zijn normaliter losse kussens, welke onderling zijn uit te wisselen. Maar het zou natuurlijk geen unieke bank zijn, als u hier geen keuze in zou hebben.

U kunt er namelijk ook voor kiezen om de bank vast te stofferen.  Deze vaste stoffering geeft de bank een strakkere look en is dus bij uitstek geschikt voor een moderne inrichting van uw interieur.

En het mooiste is: Het geeft nog steeds het ultieme zitcomfort! 

 

armleuning

Stap 3 - De armleuningen

Stap 3 is het uitzoeken van de armleuningen. Er zijn 11 verschillende modellen armleuningen. Van strak tot afgerond en van  laag gecombineerd met een kussen tot rond.

Benieuwd naar de keuze die u heeft op het gebied van armleuningen? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de keuzes.

 

Uw bank, Uw keuze. U bent dus vrij om te combineren.

 

armleuningen uitkiezen

 

Stap 4 - De pootjes

Bij Creativo gaat het om details. Daarom kunt u ook de pootjes zelf uitzoeken.

Er zijn 5 verschillende modellen beschikbaar:   

U bepaalt daarnaast zelf of u de pootjes van 10cm of 12cm wilt. Daarnaast zijn de brede rechthoekige pootjes verstelbaar. 

 

 

vullingen creativoStap 5 - Type vulling

Nadat u de pootjes heeft bepaald is het tijd voor de kussenvulling.

De standaard vulling is van hoge kwaliteit schuimrubber. Dit type vulling voelt zacht, warm en zeer comfortabel aan.

Optioneel is de Pantera vulling. Deze vulling kan tegen een meerprijs gekozen worden. Pantera is een top comfortschuim, welke zeer veerkrachtig en vormvast is. Het Pantera comfortschuim onderscheidt zich door zijn duurzaamheid, kwaliteit en hoge mate van comfort. 

Op zoek naar ultiem zitcomfort? Dan is Pantera de juiste vulling voor u!

 

Stap 6 - Stof/Leerkeuze

toledo leer

Heel betaalbaar door een keuze uit vele basisstoffen, maar ook een ruim assortiment van diverse 'de Ploeg' stoffen, 
De Ploeg is een prachtige collectie wollen stoffen. 

Daarnaast is het Creativo concept leverbaar in leer. Kiest u voor Toledo leer? Dan zijn er maar liefst 40 kleuren om uit te kiezen. 

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en daarom is het altijd mogelijk om een stof- of een leerstaal even mee naar huis te nemen. 

Detail: indien u kiest voor stof dan worden beide kanten van het zitkussen gestoffeerd. Dit heeft als voordeel dat de kussens wendbaar zijn.

 

Stap 7 - Accessoires

Wilt u een bijpassend voetenbankje, een hoofdsteun, een lendenkussen of decoratie kussen? Dan is dit leuk om in een andere kleur te kopen. Zo komt er contrast in de bank en fleurt het de bank op.   

 

Het eindresultaat

Nadat u alle materialen, vormen, poten en leuningen hebt uitgezocht, is het samenstellen van de bank klaar. Bent u er tevreden mee? Bespreek uw samengestelde bank met onze adviseurs. Wellicht hebben zij nog tips of bestellen ze uw ontwerp van de bank voor u.

Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs om uw ideale bank samen te stellen.

Bespreek het met onze adviseurs

Bezoek de winkel en ervaar onze meubels

Bij Valhal Groningen vinden wij het belangrijk dat u meubels rustig zelf kunt ervaren.

Wanneer u wilt, zo lang u wilt!

U ontvangt een kopje koffie terwijl u zich neer vlijt op een van onze banken, gerangschikt met liefde voor mensen en meubels.

 

Inspiratiefoto's voor uw unieke zelf samengestelde bank

Kunt u wel een beetje inspiratie gebruiken voordat u uw bank zelf samen gaat stellen? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van een aantal mogelijke eindresultaten. 

Laat u inspireren en stel samen met onze adviseurs uw ideale bank samen!

eindresultaat bank inspiratie

Maak een afspraak met onze adviseurs

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route