Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Houten eettafels bij Valhal Groningen

Houten eettafels

Houten eettafels van Team 7

Een eetkamertafel en eetkamerstoelen zijn aankopen voor meerdere jaren, daarom is het belangrijk dat de goede keuze wordt gemaakt. Team 7 beschikt over een ruim assortiment van tijdloze eetkamertafels. Bij Valhal uit Groningen vindt u een ruim assortiment aan eetkamertafels van uitmuntende kwaliteit. Bekijk direct de eettafels van Team 7.

Deskundig advies voor uw houten eettafel

Een eetkamertafel is de plek waar veel gezeten wordt en daarom zeer belangrijk is. Deze plaats moet een uitnodigende plek zijn om samen te eten, drinken en gezellig te zitten. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat u een stevige tafel krijgt met het juiste formaat. Daarnaast moet de tafel binnen uw interieur passen. Daarom kunt u deskundig advies van onze adviseurs krijgen, die de tijd voor u nemen. Samen met deze adviseurs, onder het genot van een kopje koffie, wordt gekeken naar uw smaak en wensen. Daarnaast kunt u rustig rondkijken in onze meubelzaak en gaan we rond de tafel om te bespreken wat uw keuze wordt. Samen komen we tot de perfecte eettafel.

De 7 houtsoorten voor de tafels

Team 7 gebruikt loofboomsoorten uit duurzame bosgebieden. Elke houtkleur heeft een eigen kleur en andere eigenschappen. Hierbij maakt Team 7 gebruik van de volgende houtsoorten:

Uw complete eetkamer direct vernieuwen

Wanneer u een eettafel nodig heeft, wilt u natuurlijk ook eetkamerstoelen hebben. Valhal biedt naast de eettafels van Team 7 ook stoelen van dit merk die de traditionele Oostenrijkse ambachtskunst aan houdt. Door het ruime en diverse aanbod van Valhal, is er altijd een eettafel en stoel bij naar uw wens. Op deze manier wordt uw eetkamer compleet. Kom samen met onze specialisten tot de perfecte eetkamertafel en/of stoelen. Kom langs of neem direct contact op.

Informatie aanvragen Contact Opnemen

Houten eettafels

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
ma                 13.00 - 18.00
di t/m vr     10.00 - 18.00
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00(m.u.v. juni t/m september)

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

SERVICE van Valhal

logistics delivery truck in movement  

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
Valhal WoonideeënValhal GroningenValhal Wonen Groningen
Klik en plan uw route