Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Houten eettafels bij Valhal Groningen

Tafel groningen Valhal
 

Houten eettafels van TEAM 7

Een eetkamertafel en eetkamerstoelen zijn aankopen voor meerdere jaren, daarom is het belangrijk dat de goede keuze wordt gemaakt. TEAM 7 beschikt over een ruim assortiment van tijdloze eetkamertafels. Bij Valhal uit Groningen vindt u een grote collectie aan eetkamertafels van uitmuntende kwaliteit. Bekijk direct de eettafels van TEAM 7.

Deskundig advies voor uw houten eettafel

Een eetkamertafel is de plek waar veel gezeten wordt en deze is daarom zeer belangrijk is. Deze plaats moet een uitnodigende plek zijn om samen te eten, drinken en gezellig te zitten. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat u een stevige tafel krijgt met het juiste formaat. Daarnaast moet de tafel binnen uw interieur passen. Daarom kunt u deskundig advies van onze adviseurs krijgen, die de tijd voor u nemen. Samen met deze adviseurs, onder het genot van een kopje koffie, wordt gekeken naar uw smaak en wensen. Daarnaast kunt u rustig rondkijken in onze meubelzaak en gaan we rond de tafel om te bespreken wat uw keuze wordt. Samen komen we tot de perfecte eettafel.

De 7 houtsoorten voor de tafels

Hout is een gewenst materiaal voor eettafels. Houten tafels zijn tijdloos, zijn duurzaam doordat ze lang mooi blijven en hebben een warme uitstraling. TEAM 7 gebruikt loofboomsoorten uit duurzame bosgebieden voor hun houten eettafels. Elke houtkleur heeft een eigen kleur en andere eigenschappen. Hierbij maakt TEAM 7 gebruik van de volgende houtsoorten:

Uw complete eetkamer direct vernieuwen

Wanneer u een houten eettafel nodig heeft, wilt u natuurlijk ook houten eetkamerstoelen hebben. Valhal biedt naast de eettafels van TEAM 7 ook stoelen van dit merk die de traditionele Oostenrijkse ambachtskunst aan houdt. Door het ruime en diverse aanbod van Valhal, is er altijd een eettafel en stoel bij naar uw wens. Op deze manier wordt uw eetkamer compleet.

Geïnteresseerd in een houten tafel van TEAM 7? Kom naar Valhal in Groningen!

Kom langs bij onze showroom in Groningen en laat u zich verrassen door de ruime keuze aan eettafels van TEAM 7. Hier kunt u al onze eetkamer tafels, stoelen en nog veel meer uittesten en bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor advies van onze specialisten. Naast het langskomen in de showroom kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen of een bestelling plaatsen.

Informatie aanvragen Contact Opnemen

team tafel stoel mylon

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route