Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

banken, stoelen en fauteuils Groningen

Banken Groningen

Prachtige meubels voor elke (woon)kamer bij Valhal Groningen

Op zoek naar meubels voor uw woonkamer (of een andere kamer)? Bij Valhal vindt u een ruim assortiment aan banken, stoelen en fauteuils. Wij bieden u veel verschillende soorten meubelen aan, zodat er genoeg keuze is en er altijd voor iedereen iets bij zit. Daarnaast helpen onze gespecialiseerde adviseurs u natuurlijk graag met het zoeken naar nieuwe meubels. 

Heerlijk uitrusten op uw nieuwe bank

Na een lange dag werken komt u thuis en wilt u heerlijk op uw bank liggen. Natuurlijk moet deze bank lekker zitten en liggen, zodat u tot rust kunt komen en zonder zorgen televisie kunt kijken. Op zoek naar een lage bank met veel kussens waarin u helemaal kunt verdwijnen of heeft u liever een hogere bank waarop u rustig een krantje kunt lezen? Bij Valhal uit Groningen vindt u het. Daarnaast hebben wij ook een uniek concept waarmee u stapsgewijs uw eigen bank zelf kunt samenstellen

Duurzame keuze

Voor de banken, stoelen en fauteuils uit ons assortiment worden zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen gebruikt. Daarnaast zijn de meeste hoezen afneembaar, waardoor ze eenvoudig gewassen kunnen worden. Toe aan een andere stof en/of kleur? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele hoes te vervangen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht bij onze adviseurs. 

Uitstraling van kamer door meubels

U besteedt veel tijd in uw woonkamer. Een woonkamer is de centrale plek van een huis en hier brengt u waarschijnlijk de meeste tijd door. De meubels geven een bepaald beeld van de woonkamer en zorgen voor sfeer en bepalen het uiterlijk. Zorg er dus voor dat u een bank, stoel en/of fauteuil kiest die bij de uitstraling past die u aan uw kamer wilt geven.

Meubels die bij u passen

Met het hele gezin op vrijdagavond een film kijken? Met vrienden voetbal kijken? Met u man of vrouw heerlijk tot rust komen? In een comfortabele stoel een krant kunnen lezen? Hier hoort natuurlijk passend meubilair bij. 

Zorg dat u de meubels krijgt die bij u woonsituatie, wensen en eisen past. Door het ruime assortiment van Valhal vindt u altijd wat u zoekt. Twijfelt u? Geen probleem, onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Wij gaan samen om te tafel om uw wensen te bespreken en gaan samen op zoek naar de bank, stoel en/of fauteuil die bij uw kamer past. 

Merken bij Valhal

Bruhl
Skalma Creativo
Skalma
freistilhttp://www.mijnluna.nl/action/iframe.website.template.edit.php?elm_id=57513&box=edit&soort=text&pgn_id=0&pgn_org=16715 meubels
Freistil meubels
 

Valhal heeft een zeer uiteenlopend assortiment aan merken en collecties op het gebied van zitten. Zo hebben wij bijvoorbeeld het Duitse kwaliteitsmerk Brühl in onze winkel en kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste collecties van  het Scandinavische meubelmerk Skalma.

Zitmeubelen kunt u bij Valhal ook online bestellen door contact met ons op te nemen of direct een bestelling te plaatsen. Vervolgens nemen wij contact met u op over de bestelling en de gewenste betaling en levering. 

Informatie aanvragen Contact Opnemen

Zitcomfort en design

Stoelen Groningen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps