STOKKE STOELEN & MEUBELEN BIJ VALHAL IN GRONINGEN

Stokke is opgericht in 1932 door Georg Stokke. Het familiebedrijf start met de traditie van vakmanschap en kwaliteit. 
De drie generaties van de familie Stokke zorgen dat het Scandinavisch design wereldwijd bekend wordt. De Stokke stoel is erg populair en erg modern voor in de woonkamer. Halverwege de vorige eeuw maakt Stokke een enorme groei door. Tijdens deze periode begint Stokke met het produceren van ergonomische stoelen en andere innovatieve meubelen voor de moderne woonkamer. Voor de consument nieuwe vormen van comfort!

Stokke stoelen voor volwassenen

Tot 2006 produceerde Stokke een collectie van stoelen en kantoormeubilair voor volwassenen met de focus op ergonomie. Zoals eerder al benoemd was vooral de Stokke stoel erg populair. In 2006 is het bedrijf Stokke opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven. Stokke en Variér. De Stokke stoel voor volwassenen zijn vandaag de dag dan ook beschikbaar onder de naam Varier. Ondanks dat de stoelen tegenwoordig de naam Stokke niet meer dragen, is Valhal nog altijd uw vertrouwde verkooppunt voor een ergonomische 'stokke' stoel in Groningen.

Het merk Stokke produceert tegenwoordig dan ook uitsluitend meubels en producten voor kinderen en de baby kamer, zoals de succesvolle kinderstoel Tripp Trapp, het Sleepi ledikantje en de Xplory kinderwagen.

Stokke stoelen of Varier? 

 In 2006 is het bedrijf Stokke opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven. Stokke en Variér. De Stokke stoel voor volwassenen zijn vandaag de dag dan ook beschikbaar onder de naam Varier. Ondanks dat de stokke stoelen tegenwoordig de naam Stokke niet meer dragen, is Valhal nog altijd uw vertrouwde verkooppunt voor een ergonomische 'stokke' stoel in Groningen.

Het merk Stokke produceert tegenwoordig dan ook uitsluitend meubels en producten voor kinderen en de baby kamer, zoals de succesvolle kinderstoel Tripp Trapp, het Sleepi ledikantje en de Xplory kinderwagen.

Varier stoelen 

Het andere bedrijf Varier, genoemd naar de bekende balansstoel Variable, richt zich dan vooral op ergonomische zitmeubelen voor volwassenen. In deze collectie vind je ook nog steeds populaire Stokke stoel terug. De Varier collectie breidt zich snel uit met diverse relaxfauteuils zoals de Peel en de Kokon.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar 'merken Varier'. In onze showroom vindt u de gehele Stokke Varier collectie, van balansstoel (zoals de stokke stoel) tot fauteuil.

Bekijk ons assortiment

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.