Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Stokke stoelen & meubelen bij Valhal in Groningen

Stokke is opgericht in 1932 door Georg Stokke. Het familiebedrijf start met de traditie van vakmanschap en kwaliteit. 
De drie generaties van de familie Stokke zorgen dat het Scandinavisch design wereldwijd bekend wordt. De Stokke stoel is erg populair en erg modern voor in de woonkamer. Daarnaast is de Stokke stoel ook erg geschikt als kantoormeubel met de Stokke bureaustoel. Halverwege de vorige eeuw maakt Stokke een enorme groei door. Tijdens deze periode begint Stokke met het produceren van ergonomische stoelen en andere innovatieve meubelen voor de moderne woonkamer. Voor de consument zijn de stokke stoelen nieuwe vormen van comfort!

Informatie aanvragen Contact Opnemen

Stokke stoelen voor volwassenen

Tot 2006 produceerde Stokke een collectie van stoelen en kantoormeubilair voor volwassenen met de focus op ergonomie. Zoals eerder al benoemd was vooral de Stokke stoel erg populair. Qua kantoormeubilair is ook de stokke bureaustoel erg in trek. Het design van de stokke stoelen was gebaseerd op het menselijk lichaam. Bekende stokke stoelen zijn ook de Balans stoelen. Deze Stokke stoel zorgt voor een actieve en gezonde zithouding. Ook de Stokke kniestoelen zijn erg beroemd geworden. 

Stokke stoelen of Varier? 

 In 2006 is het bedrijf Stokke opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven. Stokke en Variér. De Stokke stoel voor volwassenen zijn vandaag de dag dan ook beschikbaar onder de naam Varier. Ondanks dat de stokke stoelen tegenwoordig de naam Stokke niet meer dragen, is Valhal nog altijd uw vertrouwde verkooppunt voor een ergonomische 'stokke' stoel in Groningen.

Het merk Stokke produceert tegenwoordig dan ook uitsluitend meubels en producten voor kinderen en de baby kamer, zoals de succesvolle kinderstoel Tripp Trapp, het Sleepi ledikantje en de Xplory kinderwagen.

Varier stoelen 

Het andere bedrijf Varier, genoemd naar de bekende balansstoel Variable, richt zich dan vooral op ergonomische zitmeubelen voor volwassenen. In deze collectie vind je ook nog steeds populaire Stokke stoel terug. De Varier collectie breidt zich snel uit met diverse relaxfauteuils zoals de Peel en de Kokon.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar 'merken Varier'. In onze showroom vindt u de gehele Stokke Varier collectie, van balansstoel (zoals de stokke stoel) tot fauteuil.

Klik op de foto hieronder om alle (Stokke stoel) Varier (voorheen Stokke) producten te bekijken.

Stokke Stoelen voor Volwassenen | Tegenwoordig Varier Stoelen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route