Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Stokke stoelen & meubelen bij Valhal in Groningen

Stokke is opgericht in 1932 door Georg Stokke. Het familiebedrijf start met de traditie van vakmanschap en kwaliteit. 
De drie generaties van de familie Stokke zorgen dat het Scandinavisch design wereldwijd bekend wordt. De Stokke stoel is erg populair en erg modern voor in de woonkamer. Halverwege de vorige eeuw maakt Stokke een enorme groei door. Tijdens deze periode begint Stokke met het produceren van ergonomische stoelen en andere innovatieve meubelen voor de moderne woonkamer. Voor de consument nieuwe vormen van comfort!

Informatie aanvragen Contact Opnemen

Stokke stoelen voor volwassenen

Tot 2006 produceerde Stokke een collectie van stoelen en kantoormeubilair voor volwassenen met de focus op ergonomie. Zoals eerder al benoemd was vooral de Stokke stoel erg populair. In 2006 is het bedrijf Stokke opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven. Stokke en Variér. De Stokke stoel voor volwassenen zijn vandaag de dag dan ook beschikbaar onder de naam Varier. Ondanks dat de stoelen tegenwoordig de naam Stokke niet meer dragen, is Valhal nog altijd uw vertrouwde verkooppunt voor een ergonomische 'stokke' stoel in Groningen.

Het merk Stokke produceert tegenwoordig dan ook uitsluitend meubels en producten voor kinderen en de baby kamer, zoals de succesvolle kinderstoel Tripp Trapp, het Sleepi ledikantje en de Xplory kinderwagen.

Is het nou Stokke of Varier?

Het andere bedrijf Varier, genoemd naar de bekende balansstoel Variable, richt zich dan vooral op ergonomische zitmeubelen voor volwassenen. De Varier collectie breidt zich snel uit met diverse relaxfauteuils zoals de Peel en de Kokon.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar 'merken Varier'. In onze showroom vindt u de gehele Stokke Varier collectie, van balansstoel tot fauteuil.

Klik op de foto hieronder om alle (Stokke) Varier (voorheen Stokke) producten te bekijken.

Stokke Stoelen voor Volwassenen | Tegenwoordig Varier Stoelen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 21.00
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2020

     SERVICE

logistics delivery truck in movement 

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw route