100% natuurhouten keukens van TEAM 7

Een nieuwe keuken van 100% natuurhout. De houten keukens van TEAM 7 zijn dan iets voor u. De keukens zijn puur natuur en worden zonder schadelijke stoffen en chemische toevoegingen vervaardigd voor een gezonde leefomgeving. Edel natuurhout, verlijmd zonder formaldehyde, alleen behandeld met natuurolie. Dat maakt hout tot het perfecte materiaal voor keukens.

Duurzame houtsoorten

TEAM 7 doet aan duurzame ontginning van eigen bossen en heeft een eigen zagerij. Meer dan 22.000 m3  gezaagd  hout kan een jaar lang natuurlijk drogen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Er worden, met de hand geselecteerde, massieve drielaags houtplaten geproduceerd en verwerkt voor uitzonderlijke stabiliteit en trekvastheid. Er is keuze uit 7 verschillende houtsoorten te weten elzen, beuken, kernbeuken, eiken, esdoorn, kersen en notenhout.

Op maat gemaakte houten keukens

Elke TEAM 7 keuken kan op maat worden gemaakt en zo wordt uw droomkeuken tot op de millimeter realiteit. Er wordt niet uit voorraad gewerkt, maar uitsluitend op bestelling.

TEAM 7 biedt voor iedere smaak dé passende keuken. Zo zijn er verschillende fronten en het unieke uiterlijk van iedere keuken wordt helemaal perfect gemaakt door de keuze van een passende greep. De combinatie van natuurhout met materialen als roestvrij staal en getint glas zorgt voor een tijdloze, moderne uitstraling en een behaaglijke sfeer. Bent u op zoek naar een exclusieve op maat gemaakte houten keuken? Overweeg dan zeker een keuken van TEAM 7.

Bekijk onze merken

team merk

TEAM 7 - Keuken Linee

team linee keuken

Keuken Filigno

team keuken filigno

Kookeiland K7

Dit kookeiland van TEAM 7 is traploos in de hoogte verstelbaar van 74 tot 114 cm en eenvoudig te bedienen met een 
ingewerkte knop. Zo kunt u het werkblad ergonomisch op uw persoonlijke hoogte afstellen. Als tafel, bar of werkplek.
De gepatenteerde, wereldwijd unieke heftechnologie werkt bijna geruisloos.

team kookeiland stand laag midden hoog

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Houten werkbladen

Als werkblad kunt u natuurlijk ook voor hout kiezen. Massief houten werkbladen zijn degelijk, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De open poriën worden alleen met kruidenolie behandeld, waardoor de eigenschappen van hout bewaard blijven. Hout is bacterie werend, neutraliseert geuren en is vochtregulerend, het neemt vocht op en geeft dit weer af. Daarnaast is hout tijdloos, uiterst stabiel en duurzaam.

Silestone composiet werkblad

Voor alle TEAM 7 keukens kan ook gekozen worden voor een werkblad van Silestone. Silestone is een gedeponeerd handelsmerk van Cosentino, dé onbetwiste wereldmarktleider in kwartscomposiet. Lees meer over de producten van cosentino.

De voordelen van Silestone composiet werkbladen

Krasbestendigheid van Silestone werkbladen

Silestone bestaat voor 93% uit natuurlijke kwarts en is één van de hardste materialen. Kwarts heeft een hardheid van 7 op de hardheidsschaal van Mohs. Ter vergelijking: voor diamant is dat 10. Hierdoor komen er niet snel krassen op het werkblad, dit in tegenstelling tot materialen als graniet. Silestone is zeer krasbestendig, maar om het werkblad als nieuw te houden, raden wij toch het gebruik van een onderzetter aan.

 

Zuurbestendig

Doordat kwarts één van de hardste mineralen is op aarde heeft het een hoge bestendigheid tegen zuren. Dit maakt een werkblad van composiet uiterst duurzaam.

Vlekbestendig

Het oppervlak van Silestone is niet poreus en daardoor uitermate bestendig tegen allerlei vlekken, zoals koffie, wijn, citroensap, azijn, olijfolie en vele andere producten.

Hygiënische bescherming

Silestone is het enige oppervlak dat verrijkt is met een actief hygiënisch systeem.  De werkbladen bevatten Microban, een nieuwe technologie met 'zilverdeeltjes',  wat beschikt over een speciale geïntegreerde anti bacteriële bescherming. Hierdoor is het werkblad gemakkelijk te onderhouden en blijft het gedeelte waar het eten wordt bereid schoner en hygiënischer.

Composiet is leverbaar in vele kleuren en in diverse vormen. Het maakt niet uit of de vorm van het blad recht moet zijn of dat het om een hoekopstelling gaat. Ook voor een vrijstaand kookeiland geschikt. Daarnaast kunnen de werkbladen van de volgende uitsparingen worden voorzien: kookplaten, kraangaten en spoelbakken. Het is ook mogelijk om de spoelbak van Silestone composiet te laten maken en zo te laten integreren met het werkblad.  Werkblad en spoelbak zijn dan één harmonisch geheel.

Garantie

Silestone 'made by Cosentino'  geeft 10 jaar garantie op het keuken werkblad.

Ook een TEAM 7 Keuken in jouw huis?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Alle TEAM 7 keukens worden op maat gemaakt, waardoor er meer mogelijk is dan u denkt. Wilt u weten wat dat inhoud? Wij nodigen u graag uit in de winkel voor professioneel keuken advies.