Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Beddenwinkel Groningen

Beddenwinkel Groningen

Bedden voor volwassenen bij Valhal Groningen

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Groningen? Valhal is de beddenzaak van Groningen. Wij hebben een ruim assortiment aan bedden en matrassen voor volwassenen en kinderen. U kunt voor zowel tweepersoons- als eenpersoonsbedden bij onze beddenzaak terecht. Wij beschikken over veel verschillende bedden en matrassen. Daarnaast zijn wij exclusief dealer van TEAM 7 Slaapcomfort. Zo is voor ieder interieur en iedere smaak een bed of matras te vinden.

Advies in onze beddenwinkel

U wilt het bed natuurlijk eerst testen. Ligt het matras wel lekker en ziet het bed er wel uit zoals ik wil? Een goed en lekker matras is natuurlijk zeer belangrijk voor uw rust. Hierdoor voelt u zich uitgeslapen en krijgt u meer energie, zodat u beter kunt presteren. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag om het beste Green Sleep matras en/of bed te vinden. Wij bespreken uw wensen en geven u vrijblijvend advies op maat.

Zeer belangrijk voor uw nachtrust

Een goed bed en matras koopt u natuurlijk niet zomaar. U brengt immers een groot deel van uw leven in de slaapkamer door. Onze specialisten zorgen ervoor dat u een matras krijgt wat bij u past. Op deze manier kunt u beter slapen, waardoor u meer energie heeft, vrolijker bent en beter kunt presteren. 

Duurzame keuze

Bij de natuurlijkste zaak van Groningen vindt u enkel bedden en matrassen die op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Zo worden onze Green Sleep matrassen gemaakt van natuurlijke producten, zoals natuurrubber en natuurlatex. De slaapmeubelen van TEAM 7 bestaan volledig uit bomen die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Bij Valhal bent u daarom verzekerd van het aanschaffen van een duurzaam matras en/of bed. Milieuvriendelijk produceren is bij ons namelijk de natuurlijkste zaak van de wereld. 

Direct een nieuw bed of matras kopen bij onze beddenzaak in Groningen

Wilt u een nieuw bed of matras? Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van het perfecte bed, zodat u rustig kunt slapen. Neem direct contact op voor eventuele vragen of kom eens langs in de winkel. Wij gaan samen onder het genot van een kopje koffie kijken welk matras of bed het beste bij u past.

Informatie aanvragen Contact Opnemen

Bedden Groningen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps