GOEDE NACHTRUST DANKZIJ DÉ BEDDENWINKEL IN GRONINGEN

Heeft uw matras al enkele maanden last van kuilvorming en wordt uw nachtrust hierdoor aanzienlijk verstoort? Dan is het de hoogste tijd geworden om te investeren in een nieuwe bed. Hiervoor gaat u natuurlijk naar Valhal, want wij zijn al jaren dé beddenwinkel in Groningen. In ons uitgebreid assortiment vindt u onder andere de mooiste design bedden en de comfortabelste matrassen. Al onze bedden komen in talloze varianten, zodat er voor iedereen een perfect exemplaar te vinden is. Hierbij kunt u denken aan een stijlvolle boxspring, een romantische hemelbed of een conventioneel bed. Wat uw wensen ook zijn bij Valhal in Groningen vindt u gegarandeerd een bed waarmee u weer verzekerd bent van een goede nachtrust!

Bekijk onze merken

team merk

green sleep merk

Natuurlatex matrassen van Greensleep

De matraskernen van Green Sleep zijn gemaakt van natuurlatex of natuurrubber. De kernen worden gemaakt in het land waar de rubberboom groeit.  Het materiaal is perfect ademend en niet temperatuurgevoelig en voelt daardoor erg comfortabel aan. Bovendien is de hevea natuurlatex kern zeer elastisch. Een matras van Green Sleep is opgebouwd uit 3 lagen, die allemaal in een aparte hoes zijn verpakt.  Deze kernen hebben een verschillende  hardheid. Zo kun je kiezen uit soft-medium-firm.  Door deze lagen te combineren kom je tot een perfect, persoonlijk matras. Verkrijgbaar in diverse diktes.

Bedden voor volwassenen en kinderen bij Valhal Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een beddenzaak in Groningen, dan is Valhal een uitstekende keuze. In ons assortiment vindt u niet alleen hoogwaardige bedden en matrassen voor volwassen maar ook voor kinderen. Hierdoor bieden wij al jaren zowel tweepersoons- als eenpersoonsbedden aan. Op die manier kunt u voor het gehele gezin altijd bij onze beddenwinkel terecht. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat ieder mens een andere voorkeur heeft op het gebied van matrassen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit zachte, middelharde of harde matrassen. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van welke ondersteuning uw lichaam wenst. Bovendien is het belangrijk om te weten dat wij een exclusieve dealer zijn van Team 7 slaapcomfort. Hiermee geniet u van het hoogste slaapcomfort tijdens uw dagelijkse nachtrust.

Persoonlijk advies in onze beddenzaak in Groningen

Het is volkomen te begrijpen dat u eerst het uitgekozen bed uitgebreid wilt testen. U wilt namelijk wel weten of het desbetreffende matras wel lekker ligt en genoeg ondersteuning biedt aan uw rug. Dit is ontzettend belangrijk, omdat een matras allesbepalend is voor een goede nachtrust. Iets waar we tegenwoordig allemaal behoefte aan hebben in de huidige razend snel ontwikkelende samenleving. Met een goede nachtrust zorgt u ervoor dat u uitgeslapen bent en voldoende energie heeft om iedere dag opnieuw te kunnen presteren. Toch kan het uitzoeken van een nieuw bed lastig zijn. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken, vindt u in onze beddenzaak in Groningen meerdere gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen bij het verhogen van uw slaapcomfort. Samen met u bespreken wij graag al uw wensen en geven wij een vrijblijvend advies op maat.

Een goede nachtrust is goed voor de hersenen

Vandaag de dag is een goede nachtrust belangrijker dan ooit tevoren. Hiermee komt uw lichaam niet alleen volledig tot rust, maar spoelen uw hersenen ook als het ware helemaal schoon. Dit betekent dat uw hersenen tijdens de nachtrust de tijd en de kans krijgen om zich te reinigen. Hierdoor is het mogelijk om iedere ochtend weer met voldoende energie aan de slag te gaan. Een ander bijkomend voordeel van een goede nachtrust is dat u uw emoties van de afgelopen uren goed kan verwerken en dat u beter onthoudt wat u overdag heeft geleerd. Door een nieuw bed te kopen bij dé beddenzaak in Groningen geniet u altijd van een optimaal slaapcomfort, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. Dit bevorderd direct uw algemene gezondheid.

Duurzame keuzes in onze beddenwinkel

In onze beddenwinkel in Groningen vindt u enkel bedden en matrassen die op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Zo worden onze Green Sleep matrassen bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kunt u denken aan materialen zoals natuurrubber, organisch katoen en natuurlatex. De slaapmeubelen van TEAM 7 daarentegen bestaan volledig uit bomen die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Door een bed bij Valhal Groningen te kopen draagt u dus niet bij aan het verdwijnen van bossen als gevolg van het kappen van hout. Bij ons bent u er daarom van verzekerd dat u altijd een duurzaam matras, topper of boxspring krijgt die voleldig milieuvriendelijk zijn. Niet voor niets staat het milieuvriendelijk produceren van meubels bij ons al jaren hoog in het vaandel. Valhal is hiermee de natuurlijkste beddenzaak in Groningen en omgeving.

Nieuw bed kopen bij beddenwinkel Valhal

Wilt u een nieuwe bed inclusief matras kopen? Dan is het u waarschijnlijk niet ontgaan dat beddenwinkel Valhal in Groningen een zeer uiteenlopend assortiment aan designermerken en collecties heeft op het gebied van slaapmeubelen. In de loop der jaren hebben wij ons aanbod flink uitgebreid, waardoor er inmiddels voor ieder wat wils is. Naast onze beddenzaak in Groningen is het ook mogelijk om onze slaapmeubels online te kopen. Dit doet u door contact met ons op te nemen om vervolgens uw wensen door te geven. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de gewenste betaling en levering. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan staan onze klantvriendelijke medewerkers altijd voor u klaar in de winkel, telefonisch of per e-mail. Door slaapmeubels bij Valhal Groningen te kopen geniet u niet alleen van de beste kwaliteit, maar haalt u bijzondere en duurzame meubels in huis met een verhaal! 

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.