Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Goede nachtrust dankzij dé beddenwinkel in Groningen

Heeft uw matras al enkele maanden last van kuilvorming en wordt uw nachtrust hierdoor aanzienlijk verstoort? Dan is het de hoogste tijd geworden om te investeren in een nieuwe bed. Hiervoor gaat u natuurlijk naar Valhal, want wij zijn al jaren dé beddenwinkel in Groningen. In ons uitgebreid assortiment vindt u onder andere de mooiste design bedden en de comfortabelste matrassen. Al onze bedden komen in talloze varianten, zodat er voor iedereen een perfect exemplaar te vinden is. Hierbij kunt u denken aan een stijlvolle boxspring, een romantische hemelbed of een conventioneel bed. Wat uw wensen ook zijn bij Valhal in Groningen vindt u gegarandeerd een bed waarmee u weer verzekerd bent van een goede nachtrust!

                              bedden groningen

Ervaar de luxe van een boxspring

Vandaag de dag is het slapen in een boxspring erg gewild. De voornaamste reden hiervoor is dat dit bed beschikt over een verende matras die een optimale ondersteuning aan het lichaam geeft, waardoor u ten alle tijden geniet van een comfortabel ligcomfort. Om dit te kunnen garanderen is een boxspring niets meer dan een houten doos op poten waarin metalen veren zitten. De bodem van dit luxe bed is altijd standaard gestoffeerd wat zorgt voor een luxueuze uitstraling in je slaapkamer. Om uw boxspring compleet te maken heeft u nog een hoog matras en eventueel een topper nodig. Bij Vahal hebben wij een uitgebreid aanbod aan boxsprings, matrassen en toppers waarmee u volledig uitgerust wakker wordt. Dankzij ons assortiment wordt het kopen van een boxspring in Groningen een eitje.

Bedden voor volwassenen en kinderen bij Valhal Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een beddenzaak in Groningen, dan is Valhal een uitstekende keuze. In ons assortiment vindt u niet alleen hoogwaardige bedden en matrassen voor volwassen maar ook voor kinderen. Hierdoor bieden wij al jaren zowel tweepersoons- als eenpersoonsbedden aan. Op die manier kunt u voor het gehele gezin altijd bij onze beddenwinkel terecht. Daarnaast begrijpen wij als geen ander dat ieder mens een andere voorkeur heeft op het gebied van matrassen. Daarom heeft u bij ons de keuze uit zachte, middelharde of harde matrassen. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van welke ondersteuning uw lichaam wenst. Bovendien is het belangrijk om te weten dat wij een exclusieve dealer zijn van Team 7 slaapcomfort. Hiermee geniet u van het hoogste slaapcomfort tijdens uw dagelijkse nachtrust.

Een goede nachtrust is goed voor de hersenen

Vandaag de dag is een goede nachtrust belangrijker dan ooit tevoren. Hiermee komt uw lichaam niet alleen volledig tot rust, maar spoelen uw hersenen ook als het ware helemaal schoon. Dit betekent dat uw hersenen tijdens de nachtrust de tijd en de kans krijgen om zich te reinigen. Hierdoor is het mogelijk om iedere ochtend weer met voldoende energie aan de slag te gaan. Een ander bijkomend voordeel van een goede nachtrust is dat u uw emoties van de afgelopen uren goed kan verwerken en dat u beter onthoudt wat u overdag heeft geleerd. Door een nieuw bed te kopen bij dé beddenzaak in Groningen geniet u altijd van een optimaal slaapcomfort, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is. Dit bevorderd direct uw algemene gezondheid.

Duurzame keuzes in onze beddenwinkel

In onze beddenwinkel in Groningen vindt u enkel bedden en matrassen die op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. Zo worden onze Green Sleep matrassen bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kunt u denken aan materialen zoals natuurrubber, organisch katoen en natuurlatex. De slaapmeubelen van TEAM 7 daarentegen bestaan volledig uit bomen die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Door een bed bij Valhal Groningen te kopen draagt u dus niet bij aan het verdwijnen van bossen als gevolg van het kappen van hout. Bij ons bent u er daarom van verzekerd dat u altijd een duurzaam matras, topper of boxspring krijgt die voleldig milieuvriendelijk zijn. Niet voor niets staat het milieuvriendelijk produceren van meubels bij ons al jaren hoog in het vaandel. Valhal is hiermee de natuurlijkste beddenzaak in Groningen en omgeving.

Persoonlijk advies in onze beddenzaak in Groningen

Het is volkomen te begrijpen dat u eerst het uitgekozen bed uitgebreid wilt testen. U wilt namelijk wel weten of het desbetreffende matras wel lekker ligt en genoeg ondersteuning biedt aan uw rug. Dit is ontzettend belangrijk, omdat een matras allesbepalend is voor een goede nachtrust. Iets waar we tegenwoordig allemaal behoefte aan hebben in de huidige razend snel ontwikkelende samenleving. Met een goede nachtrust zorgt u ervoor dat u uitgeslapen bent en voldoende energie heeft om iedere dag opnieuw te kunnen presteren. Toch kan het uitzoeken van een nieuw bed lastig zijn. Om uw zoektocht gemakkelijker te maken, vindt u in onze beddenzaak in Groningen meerdere gespecialiseerde adviseurs die u graag helpen bij het verhogen van uw slaapcomfort. Samen met u bespreken wij graag al uw wensen en geven wij een vrijblijvend advies op maat.

Nieuw bed kopen bij beddenwinkel Valhal

Wilt u een nieuwe bed inclusief matras kopen? Dan is het u waarschijnlijk niet ontgaan dat beddenwinkel Valhal in Groningen een zeer uiteenlopend assortiment aan designermerken en collecties heeft op het gebied van slaapmeubelen. In de loop der jaren hebben wij ons aanbod flink uitgebreid, waardoor er inmiddels voor ieder wat wils is. Naast onze beddenzaak in Groningen is het ook mogelijk om onze slaapmeubels online te kopen. Dit doet u door contact met ons op te nemen om vervolgens uw wensen door te geven. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de gewenste betaling en levering. Komt u er toch niet helemaal uit? Dan staan onze klantvriendelijke medewerkers altijd voor u klaar in de winkel, telefonisch of per e-mail. Door slaapmeubels bij Valhal Groningen te kopen geniet u niet alleen van de beste kwaliteit, maar haalt u bijzondere en duurzame meubels in huis met een verhaal! 

Informatie aanvragen Contact Opnemen

                                                                  team riletto houten zijkant leren hoofdeinde

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route