height adjustable desk atelier team

OVER VALHAL

Meubels van Valhal moet u zien en voelen

Ja, misschien zelfs wel ruiken. In onze vestiging in het woonforum bij Vesta beleeft u alle aspecten van onze uitgebreide, duurzame collectie. Van complete woonkamerinterieurs tot woonaccessoires en van slaapkamers en natuurlatex matrassen tot eethoeken.

Kom proefzitten

Kom zelf proefzitten of liggen en ervaar echt verschil in kwaliteit. Schuif aan bij ons aan tafel voor een kopje koffie en verbaas u over alle woonideeën en natuurlijke materialen om u heen. Wij verrassen u graag met ons milieuvriendelijke assortiment en vertellen u graag meer over de subtiele details van de meubels van Valhal.

De 5 G's van Valhal

Garantie op het gebied van prijs

Bij Valhal vinden wij betrouwbaarheid en eerlijkheid belangrijk. Bij ons koopt u met een gerust hart. Onze prijsgarantie zorgt er namelijk voor dat u nooit teveel betaalt!

Geheel vrijblijvende haal- en brengservice

Komt u van ver om onze prachtige woonwinkel vol natuurlijke producten te bezoeken? Wij halen u op vanaf het station in Groningen en brengen u ook weer terug. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis bezorgd in Nederland en Noord-Duitsland

U hebt een meubel gevonden op onze website of in onze winkel en wilt deze graag thuis laten bezorgen. Voor ons absoluut geen probleem. Bovendien profiteert u bij Valhal Groningen van gratis bezorging van onze meubelen in Nederland en Noord-Duitsland. Dat is wat wij onze klanten bieden. *Vraag ons naar de voorwaarden 

Gratis Montage*

De meubels die u bij ons besteld kunnen gratis gemonteerd worden. Een stukje extra service zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het in elkaar zetten van de meubelen. Gratis montage is te allen tijde in overleg.  *vraag ons naar de voorwaarden van gratis montage.

Gratis interieuradvies bij u thuis

Ook komen wij graag bij u thuis voor gratis interieuradvies. Wij nemen dan stof/hout stalen mee. Wanneer u onze zaak heeft bezocht en u wilt een bestelling doen, bel dan gerust. 

Advies en vragen

Voor vragen over onze service en producten zijn wij altijd bereikbaar. Ook 's avonds kunt u ons bellen!

Telefoon: 050 - 526 41 88
Mobiel:     06 - 549 08 247

Of mail naar: valhalgroningen@hotmail.com

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.