Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Meubels Groningen

Kasten Groningen

Houten kasten & ander meubilair bij Valhal Groningen

Bent u op zoek naar een mooie houten kast of een tv-meubel? Valhal uit Groningen heeft alle meubels voor iedere kamer. Met het ruime assortiment van Valhal kunt u eindeloos zoeken naar de perfecte kast voor uw interieur. Dit kunt u alleen doen, maar ook met een deskundige adviseur. Wij nemen namelijk te tijd voor u, nemen uw eisen en wensen mee en gaan samen op zoek naar het perfecte meubilair.

Opbergruimte in alle soorten en maten

Een plek nodig om al uw spullen in op te ruimen? Wij bieden opbergkasten in alle soorten, vormen en maten. Op deze manier is er altijd een meubel die bij uw interieur, ruimte en smaak past. Het moderne, houten meubilair van Valhal is precies wat u zoekt.

Valhal kan u een breed assortiment met verschillende topkwaliteit meubelmerken bieden.

Zelf uw bank ontwerpen

Heeft u specifieke eisen aan een bank of vindt u het gewoon leuk om uw eigen unieke bank te hebben? U kunt bij Valhal zelf uw bank ontwerpen en samenstellen. Samen met onze adviseurs kunt u zelf een bank maken waar u altijd al van gedroomd heeft. Op deze manier kunt u zelf de poten, leuningen en accessoires kiezen. Kom snel in de winkel om uw droombank te maken en mee te nemen.

Ons assortiment bekijken

Wilt u de boekenkasten, tv-meubels en andere meubels van Valhal direct bekijken? Neem dan online een kijkje door onderaan de homepagina te kijken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langskomen voor vrijblijvend advies van onze specialisten en een kopje koffie of direct contact opnemen.

Opbergruimte Groningen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
ma                 13.00 - 18.00
di t/m vr     10.00 - 18.00
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00(m.u.v. juni t/m september)

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

Woonideeën Valhal Groningen

Brühl bij Valhal Groningen

Green Sleep bij Valhal Groningen

Moizi bij Valhal Groningen

Team7 bij Valhal Groningen

Varier bij Valhal Groningen


 

Valhal
Valhal WoonideeënValhal GroningenValhal Wonen Groningen
Klik en plan uw route