Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

GREEN SLEEP | Valhal Groningen

De natuur biedt ons de mogelijkheid om op een milieubewuste manier het ideale slaapsysteem te maken. Green Sleep gebruikt voor het maken van hun matrassen alleen natuurlijke producten.

Green Sleep Matrassen

1. Natuurlatex

De matraskernen van Green Sleep zijn gemaakt van natuurlatex of natuurrubber. De kernen worden gemaakt in het land waar de rubberboom groeit.  Het materiaal is perfect ademend en niet temperatuurgevoelig en voelt daardoor erg comfortabel aan. Bovendien is de hevea natuurlatex kern zeer elastisch. Een matras van Green Sleep is opgebouwd uit 3 lagen, die allemaal in een aparte hoes zijn verpakt.  Deze kernen hebben een verschillende  hardheid. Zo kun je kiezen uit soft-medium-firm.  Door deze lagen te combineren kom je tot een perfect, persoonlijk matras. Verkrijgbaar in diverse diktes.

2. Texel wol

Wordt gebruikt als grondstof voor matrashoezen en dekbedden. Wol is een uniek product en super absorberend.

3. Organische katoen

Wordt geteeld op een bodem die vrij is van toxische, chemische groei- of bestrijdingsmiddelen. De vezel is sterk en tegelijk zakt en het beschikt over een sterk absorberend vermogen. Alle bedtextiel die Green Sleep gebruikt, zoals bijvoorbeeld de hoeslakens,  is geweven van de beste organisch geteelde katoengarens.

4. FSC hout

Voor de lattenbodems gebruikt Green Sleep beuken en berken en voor het verlijmen wordt geen formaldehyde gebruikt.
FSC staat voor 'Forest Stewardship Council' en geeft certificaten voor producten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

 

Green Sleep kussens

De hoofdkussens van Green Sleep zijn gevuld met 100% natuur latexvlokken, verpakt in een aparte hoes met rits. Je kunt zelf de dikte van je kussen bepalen door latexvlokken toe te voegen of er juist wat uit te halen. De buitenhoes is transpiratie absorberend en wasbaar op 30º  . Je hebt de keuze uit katoen-velours of  eco-katoen. De kussens hebben een ergonomische maat van 40 x 60 cm. Dit alles zorgt voor een optimaal slaapcomfort en perfecte hoofdondersteuning.

Kussens met Latex Vulling Green Sleep Matrassen & Kussens

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
ma                 13.00 - 18.00
di t/m vr     10.00 - 18.00
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00(m.u.v. juni t/m september)

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.
Valhal
Valhal WoonideeënValhal GroningenValhal Wonen Groningen
Klik en plan uw route