Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

GREEN SLEEP | Valhal Groningen

Green Sleep Matrassen in Groningen

Valhal is de Green Sleep  dealer in Groningen. Green Sleep gebruikt bij het produceren van matrassen natuur en wetenschap. Biologische grondstoffen en kennis uit slaaponderzoek zijn de combinatie die zorgen voor de beste matrassen. Een Green Sleep matras is ventilerend en anti allergisch. Zo bent u verzekerd van het beste slaapcomfort. 

Green Sleep Matrassen | Groningen

Matras van natuurlijke materialen: Kies voor een Green Sleep Matras

Green Sleep gebruikt voor het maken van hun matrassen alleen natuurlijke producten.  Want d e natuur biedt de mogelijkheid om op een milieubewuste manier het ideale slaapsysteem te maken. Green Sleep gebruikt de kracht van natuurlijke stoffen en is 100% bio . Bent u op zoek naar matras van natuurlijke materialen? Kies dan voor Green Sleep!

1. Natuurlatex

De matraskernen van Green Sleep zijn gemaakt van natuurlatex of natuurrubber. De kernen worden gemaakt in het land waar de rubberboom groeit.  Het materiaal is perfect ademend en niet temperatuurgevoelig en voelt daardoor erg comfortabel aan. Bovendien is de hevea natuurlatex kern zeer elastisch. Een matras van Green Sleep is opgebouwd uit 3 lagen, die allemaal in een aparte hoes zijn verpakt.  Deze kernen hebben een verschillende  hardheid. Zo kun je kiezen uit soft-medium-firm.  Door deze lagen te combineren kom je tot een perfect, persoonlijk matras. Verkrijgbaar in diverse diktes.

2. Texel wol

Wordt gebruikt als grondstof voor matrashoezen en dekbedden. Wol is een uniek product en super absorberend.

3. Organische katoen

Wordt geteeld op een bodem die vrij is van toxische, chemische groei- of bestrijdingsmiddelen. De vezel is sterk en tegelijk zakt en het beschikt over een sterk absorberend vermogen. Alle bedtextiel die Green Sleep gebruikt, zoals bijvoorbeeld de hoeslakens,  is geweven van de beste organisch geteelde katoengarens.

4. FSC hout

Voor de lattenbodems gebruikt Green Sleep beuken en berken en voor het verlijmen wordt geen formaldehyde gebruikt.
FSC staat voor 'Forest Stewardship Council' en geeft certificaten voor producten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Green Sleep kussens

De hoofdkussens van Green Sleep zijn gevuld met 100% natuur latexvlokken, verpakt in een aparte hoes met rits. Je kunt zelf de dikte van je kussen bepalen door latexvlokken toe te voegen of er juist wat uit te halen. De buitenhoes is transpiratie absorberend en wasbaar op 30º  . Je hebt de keuze uit katoen-velours of  eco-katoen. De kussens hebben een ergonomische maat van 40 x 60 cm. Dit alles zorgt voor een optimaal slaapcomfort en perfecte hoofdondersteuning.

Kussens met Latex Vulling Green Sleep Matrassen & Kussens | Groningen

Gezond slapen

Na 30 jaar wetenschappelijk onderzoek is bekend dat er drie voorwaarden zijn voor een gezonde slaap. 

1.  Je moet voldoende diepe slaap hebben.

Tijdens de diepe slaap herstelt het lichaam en wie voldoende diepe slaap heeft tijdens de nachtrust, zal zich 's morgens uitgerust voelen. De diepe slaap wordt verstoord door teveel keermomenten. Iedereen heeft een voorkeurs lighouding. Door te veel druk kan die houding verstoord worden en krijg je een keerimpuls. Belangrijk is dat er zoveel mogelijk raakvlak met de matras is.

2.  Je rug moet ergonomisch ondersteund worden.

Veel mensen hebben rug- of nekproblemen. Een verkeerde houding van de wervelkolom in bed veroorzaakt of verergert deze problemen. Teveel druk op de tussenwervelschijven kan in het ergste geval tot een hernia leiden. Of u nu een zijslaper of een buik- of rugslaper bent, een matras van Greensleep zorgt voor een perfecte ergonomische ondersteuning.

3.  Geen giftige stoffen in de materialen.

Alle grondstoffen die gebruikt worden voor het maken van een matras zijn natuurlijke producten. Chemische bewerkingen zijn belastend voor mens en milieu en veroorzaken huidirritaties. Greensleep is 100% bio. Alle grondstoffen zijn gecertificeerd, van heel hoge kwaliteit en traceerbaar. Zo lig je tijdens je nachtrust geen toxische stoffen in te ademen en heb je veel minder last van allergieën. 

Ergonomische Matrassen in Groningen

In zijhouding moeten de wervels een rechte lijn vormen in buikhouding moet de wervelkolom in zijn natuurlijk gebogen vorm blijven.

Dijbenen en knieën moeten bij buikslapers wat dieper in de matras liggen zodat ze geen te grote druk op de onderrug veroorzaken. Ook bij rugslapers
moet de rugwervelkolom in zijn natuurlijke vorm blijven.

 

Uw Green Sleep verkooppunt in Groningen: Valhal

Bent u op zoek naar verkooppunten van Green Sleep matrassen in Groningen en omgeving? Zoek dan niet langer en breng een bezoek aan onze winkel in Woonforum de Vesta in Groningen. Wij zijn al jaren een van de betrouwbare verkooppunten van Green Sleep. Onze enthousiaste en gespecialiseerde verkoopmedewerkers vertellen u graag meer over de matrassen. 

Direct Route plannen

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
ma                 13.00 - 18.00
di t/m vr     10.00 - 18.00
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00(m.u.v. juni t/m september)

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

SERVICE van Valhal

logistics delivery truck in movement  

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
Valhal WoonideeënValhal GroningenValhal Wonen Groningen
Klik en plan uw route