DAT ZIT! STOELEN BIJ VALHAL IN GRONINGEN

Dat Zit! is een bedrijf  gespecialiseerd in fauteuils, geproduceerd in Nederland met een lange traditie van vakmanschap maar met een modern design.  De relaxfauteuils bieden een ongekend goed zitcomfort en zijn op vele manieren te verstellen. De stoelen van dat zit! zijn de perfecte combinatie van design in comfort. Zo kunt u altijd lekker zitten en tegelijk van een prachtig interieur genieten.
 

Voor de relax stand kunt u op een simpele manier een voetensteun tevoorschijn toveren. Dit kan zowel handmatig als motorisch. De voetensteun is altijd onafhankelijk van de rug verstelling. Zo kan het ideale zitcomfort worden bereikt. Daarnaast beschikken de fauteuils over topswing voor ondersteuning van het hoofd. Er zijn zowel draai- als vaste fauteuils met keuze uit diverse onderstellen, zoals metaal of hout.

Kwaliteit stoelen op maat gemaakt

Bij de meeste modellen van Dat Zit! is er keuze in de zithoogte en zitdiepte. Zo kan er, ten opzichte van het standaard model, gekozen worden voor een 2 cm hogere zit of juist 2 cm lager. Tevens kan de zitdiepte worden aangepast. Wij vinden een goed zitcomfort erg belangrijk en adviseren u graag in het maken van een juiste keuze.

Alle stoelen van Dat Zit! zijn met veel aandacht op maat gemaakt, en het vakmanschap is terug te vinden in design en comfort. Ieder onderdeel, van het frame tot de armleggers is door gepassioneerde vakmensen met de hand gemaakt. De producten worden daarom ook voorzien van het label “handmade in Holland”.

Oneindig veel bekledingsmogelijkheden

Bij Dat Zit! zijn er ongekend veel bekledingsmogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende leerkwaliteiten in meer dan 80 kleuren. Ook in stof zijn er veel opties.
Naast stoffen van de Deense topmerken Kvadrat en Gabriël kunnen alle stoffen uit de collectie van weverij De Ploeg worden verwerkt.

Ook heeft u de mogelijkheid om stof en leer te combineren. Zo kunt u het design van uw Dat Zit! stoel helemaal zelf ontwerpen. Zijn de stoffen die wij aanbieden toch net niet wat u zoek? Dan is er zelfs de mogelijkheid om u eigen leer of in de stoel te verwerken!
 

houdini lage

 

Houdini

Fauteuil Houdini is een vlotte relaxfauteuil met een luchtige, retro uitstraling. De rugverstelling en het voetenbankje zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

De rugleuning is omhoog te klappen en in combinatie met de voetenbank kunt u heerlijk ontspannen zitten.

De zitdiepte is handmatig heel makkelijk aan te passen en wat betreft de zithoogte zijn er 3 mogelijkheden: standaard zithoogte, maar ook 2 cm lager of 2 cm hoger t.o.v. standaard.

De vulling van het zitkussen is pantera, een kwalitatief hoogwaardig schuimrubber voor optimaal zitcomfort

Deze fauteuil bestellen

imperial
 

Imperial

Relax fauteuil met een frame van RVS voorzien van topswing en voetensteun en heeft een hartwake stand

Leverbaar in leer of stof

Zitdiepte -2 cm, standaard en +2cm

Keuze verstelling:
Handmatig, 2 motoren of 2 motoren met accu

Deze fauteuil bestellen

skylark
 

Skylark

De relax fauteuil kan ook met een frame van zwart poedercoat Voorzien van topswing en voetensteun en heeft een hartwake stand

Leverbaar in stof of leer

Zitdiepte -2 cm, standaard en +2cm

Keuze verstelling:
Handmatig, 2 motoren of 2 motoren met accu

Deze fauteuil bestellen

universal designvoet fauteuil

Universal

Relaxfauteuil Universal heeft een in hoogte verstelbaar hoofdkussen, wat in combinatie met de standaard topswing voor een perfecte ondersteuning van uw hoofd zorgt. Voorzien van voetensteun en meebewegende armleggers

Keuze verstelling: Handmatig, 2-motorig of 3-motorig met een opsta hulpsysteem

Keuze uit diverse voetonderstellen

Leverbaar in leer of stof

Deze fauteuil bestellen

universal houten voet fauteuil

Universal houten voet

Naast verschillende metalen voetonderstellen kan er ook voor een beukenhouten ronde voet en bijpassende beuken armleggers worden gekozen. Uitvoering gelakt of geolied.

Keuze in zithoogte en/of zitdiepte

Leverbaar in leer of stof

Deze fauteuil bestellen

comforto leerstof fauteuil

Comforto

De relaxfauteuil Comforto is standaard voorzien van een klik/klak topswing en meebewegende armleggers. Tevens uitklapbare voetensteun

Keuze uit diverse voetonderstellen

Keuze verstelling:
Handmatig, 2-motoren met accu of 3-motoren
met accu en opsta hulp

Leverbaar in leer of stof of combinatie leer/stof

Deze fauteuil bestellen

silverwing fauteuil

Silverwing

Draaifauteuil met een fraai RVS deel in de armleggers en in de design ster voet. Beide delen ook in mat zwartmetaal. Bedieningsknoppen zijn op unieke wijze in de armlegger van de fauteuil geïntegreerd

Zowel zitdiepte en zithoogte naar wensmaat

Keuze uit diverse pootonderstellen

Standaard voorzien van topswing en voetensteun en mee-bewegende armleggers

Deze fauteuil bestellen

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Voetopties 

Naast de fauteuil Imperial met vast onderstel, maakt Dat Zit! een aantal draaifauteuils waarbij u kunt kiezen uit verschillende voetonderstellen. 

voet onderstellen

Valhal, uw dealer van Dat Zit! stoelen in Noord Nederland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken en doornemen. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel in Groningen langskomen, wij staan altijd voor u klaar!