Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

DAT ZIT! STOELEN BIJ VALHAL IN GRONINGEN

Dat Zit! is een bedrijf  gespecialiseerd in fauteuils, geproduceerd in Nederland met een lange traditie van vakmanschap maar met een modern design.  De relaxfauteuils bieden een ongekend goed zitcomfort en zijn op vele manieren te verstellen. De stoelen van dat zit! zijn de perfecte combinatie van design in comfort. Zo kunt u altijd lekker zitten en tegelijk van een prachtig interieur genieten.
 

Voor de relax stand kunt u op een simpele manier een voetensteun tevoorschijn toveren. Dit kan zowel handmatig als motorisch. De voetensteun is altijd onafhankelijk van de rug verstelling. Zo kan het ideale zitcomfort worden bereikt. Daarnaast beschikken de fauteuils over topswing voor ondersteuning van het hoofd. Er zijn zowel draai- als vaste fauteuils met keuze uit diverse onderstellen, zoals metaal of hout.

Kwaliteit stoelen op maat gemaakt

Bij de meeste modellen van Dat Zit! is er keuze in de zithoogte en zitdiepte. Zo kan er, ten opzichte van het standaard model, gekozen worden voor een 2 cm hogere zit of juist 2 cm lager. Tevens kan de zitdiepte worden aangepast. Wij vinden een goed zitcomfort erg belangrijk en adviseren u graag in het maken van een juiste keuze.

Alle stoelen van Dat Zit! zijn met veel aandacht op maat gemaakt, en het vakmanschap is terug te vinden in design en comfort. Ieder onderdeel, van het frame tot de armleggers is door gepassioneerde vakmensen met de hand gemaakt. De producten worden daarom ook voorzien van het label “handmade in Holland”.

Oneindig veel bekledingsmogelijkheden

bekledings mogelijkheden

Bij Dat Zit! zijn er ongekend veel bekledingsmogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit verschillende leerkwaliteiten in meer dan 80 kleuren. Ook in stof zijn er veel opties.
Naast stoffen van de Deense topmerken Kvadrat en Gabriël kunnen alle stoffen uit de collectie van weverij De Ploeg worden verwerkt.

Ook heeft u de mogelijkheid om stof en leer te combineren. Zo kunt u het design van uw Dat Zit! stoel helemaal zelf ontwerpen. Zijn de stoffen die wij aanbieden toch net niet wat u zoek? Dan is er zelfs de mogelijkheid om u eigen leer of in de stoel te verwerken!

 

Imperialimperial rvs

Relax fauteuil met een frame van RVS
voorzien van topswing en voetensteun en heeft een
hartwake stand

Leverbaar in leer of stof

Zitdiepte -2 cm, standaard en +2cm

Keuze verstelling:
Handmatig, 2 motoren of 2 motoren met accu

 

 

 

Imperialimperial zwart

De relax fauteuil kan ook met een frame van
zwart poedercoat
Voorzien van topswing en voetensteun en heeft een
hartwake stand

Leverbaar in stof of leer

Zitdiepte -2 cm, standaard en +2cm

Keuze verstelling:
Handmatig, 2 motoren of 2 motoren met accu

 

 

 

Valhal, uw dealer van Dat Zit! stoelen in Noord Nederland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken en doornemen. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel in Groningen langskomen, wij staan altijd voor u klaar!

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
ma                 13.00 - 18.00
di t/m vr     10.00 - 18.00
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00(m.u.v. juni t/m september)

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

SERVICE van Valhal

logistics delivery truck in movement  

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
Valhal WoonideeënValhal GroningenValhal Wonen Groningen
Klik en plan uw route