ONDERHOUD BIJ VALHAL UIT GRONINGEN

Onderhoudsmiddelen voor houten meubelen

Beuken, eiken, noten en vele andere houtsoorten hebben een eigen karakter en een eigen structuur. Dankzij een vakmatige verwerking tijdens het productieproces blijft het eigen karakter bewaard. Maar ook daarna, bij ons in de showroom en bij u thuis, blijft een goede behandeling van het houten meubel erg belangrijk.

Verschillende houtsoorten onderhouden

De natuurlijke kleur van hout verandert na verloop van tijd onder invloed van het licht. Lichtere houtsoorten worden doorgaans wat geler of donkerder; terwijl donkere houtsoorten juist verbleken of lichter worden. Daarom adviseren wij om decoratie regelmatig te verplaatsen, zodat het hout overal even mooi op kleur kan komen.

Massief hout blijft altijd werken. Mate name onder invloed van de luchtvochtigheid die in het winterseizoen het geringst is omdat we dan veel stoken. Het hout droogt uit, krimpt en kan in extreme gevallen zelfs gaan scheuren. Dit kunt u voorkomen door een goede oppervlaktebehandeling te geven en de luchtvochtigheid op peil te houden. Een waterbakje aan de radiator doet al wonderen.

  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.
  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.