Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

TEAM 7 meubels bij Valhal uit Groningen

Voor TEAM 7 meubels in Groningen moet u bij Woonwinkel Valhal zijn. Het natuurlijke merk maakt voornamelijk massief houten meubels, alles in harmonie met de natuur. Hét merk voor duurzame meubels bij Valhal Groningen!

TEAM 7 houtsoorten

TEAM 7 maakt meubels volgens de traditionele Oostenrijkse ambachtskunst, die uniek zijn in vorm en functie. Zo heeft TEAM 7 een uitgebreid assortiment in salon- en eetkamertafels, eetkamerstoelenwandsystemen, dressoirs, bureau's en kledingkasten en bedden en prachtige massieve keukens.
TEAM 7 verwerkt zeven verschillende massieve houtsoorten, te weten:

Duurzame TEAM 7 meubels

Voor de meubels van TEAM 7 begint alles bij de natuurlijke bron; het loofhout. De bomen uit de duurzaam beheerde bossen in Europa worden met grootste zorg verwerkt tot designmeubels. In de TEAM 7 designmeubels is de liefde voor hout tot in detail voelbaar. Harmonie tussen mens en natuur zorgen voor inspiratie voor elk meubel dat TEAM 7 verwerkt. 

 

TEAM 7 - Houden van Hout

Elke houtsoort heeft z'n eigen kleur,  nervatuur/houttekening en eigenschappen. De meubelen van TEAM 7 worden zonder formaldehyde gelijmd en zijn heel eenvoudig te onderhouden. Door de afwerking met natuurlijke kruidenolie behouden de meubelen hun natuurlijke schoonheid door de jaren heen. Hout is een tijdloos product met een modern design. Zo kun je de strakke vormen prima combineren met glas voor een front van een lade of deur. TEAM 7 is verkrijgbaar in elke RAL kleur, zowel in mat als glanzend.

 

Meubels van TEAM 7 worden constant vernieuwd 

Hout is iets wat zich aanpast aan de omgeving waarin het opgroeit. In een TEAM 7 meubel wordt dit behouden. Vele meubels hebben meerdere functies waardoor het voor alle toepassingen is.  Het natuurlijke meubel wordt precies op uw situatie aangepast. Lees bijvoorbeeld de vele functies, kleuren en mogelijkheden bij eetkamerstoel Aye. 

 

Natuurhouten stoelen van TEAM 7

Zitcomfort van topniveau! Dat is hoe de stoelen van TEAM 7 worden omschreven. Dit wordt gewaarborgd door het uitgebreid testen van de TEAM 7 stoel tijdens het ontwikkelen. Er wordt alles aan gedaan om die comfort, belastbaarheid en ergonomie zo optimaal mogelijk te krijgen. In deze stoelen kun je uren ontspannen aan tafel zitten.

Team 7 Stoelen bij Valhal Groningen

>> Lees hier meer over de stoelen van TEAM 7 en bekijk een deel van het assortiment!

 

Houten salontafels en eetkamertafels

Houten salontafels of eetkamertafels kies je uiteraard van TEAM 7. Alle afmetingen en vormen zijn afgestemd op de verschillende functies. Ga voor eettafels met een centrale voet, vier poten of metalen glijpoten. De natuurhouten eetkamertafels zorgen voor lekker lang natafelen in stijl. De salontafels van TEAM 7 kunnen perfect afgestemd worden op uw woonkamer. Denk aan rond, vierkant, ovaal of driehoekige vormen, alles in puur natuurlijk hout. 

Team 7 Tafels bij Valhal Groningen

>> Bekijk hier een deel van de TEAM 7 tafels bij Valhal.

 

TEAM 7 houten wandkasten

De kasten van TEAM 7 zorgen voor een strakke uitstraling. Er zijn boekenkasten, wandsystemen en halmeubelen. Allemaal zijn ze af te stellen naar de precieze afmetingen die in uw ruimte passen. Naast de functionaliteit kunt u de kasten dus ook nog helemaal eigen maken. Combineer een houtsoort met de glaskleur die u mooi vindt en u heeft een TEAM 7 kast die precies bij uw interieur past.

Team 7 Kasten bij Valhal

>> Lees hier meer over de houten kasten.

 

Houten bedden van TEAM 7

Voor uw slaapcomfort moet u bij TEAM 7 zijn. We bieden houten bedden en alle slaapkamermeubelen zoals nachtkastjes, commodes en kasten. Een slaapkamer die volledig in natuurhouten stijl is. Naast de strakke uitstraling biedt TEAM 7 een garantie voor een gezonde slaapomgeving.

Team 7 bedden bij Valhal Groningen

>> Lees hier meer over houten bedden van TEAM 7

 

Home office met bureaus van TEAM 7

Creëer uw eigen home office met de functionele bureaus van TEAM 7. De natuurhouten meubels zijn een echt ondersteuning voor het thuiswerken. Lades voor uw belangrijke papieren en verstelbare hoogte zorgen ervoor dat uw werkplek ook thuis super functioneert.

Team 7 Bureaus bij Valhal Groningen

>> Bekijk hier een deel van het assortiment aan bureau's van TEAM 7 

 

Halmeubelen van TEAM 7

Een plek om aan te komen en bij te komen: De stijlvolle halmeubelen van TEAM 7 die gemaakt zijn uit zuiver natuurhout geven je hal een gastvrij gevoel. Het assortiment halmeubilair van TEAM 7 bestaat uit onder andere uit kapstokken en halkasten. In het ontwerp van al ons halmeubilair hebben we aan kleine details gedacht. Zo vindt u praktische elementen zoals bergplekjes voor sleutels, mobiele telefoons en zonnebrillen.

TEAM7 Halmeubelen

>> Bekijk hier een deel van het assortiment aan halmeubelen

 

Keukens van TEAM 7

Keukens die 100% gemaakt zijn van natuurhout. De houten keukens van TEAM 7 zijn zeker iets voor u als u een liefhebber bent van duurzaamheid. De keukens zijn puur natuur en worden zonder schadelijke stoffen en chemische toevoegingen vervaardig voor een gezonde leefomgeving. Edel natuurhout, verlijmd zonder formaldehyde, alleen behandeld met natuurolie. Dat maakt hout tot het perfecte materiaal voor keukens!

Team 7 keukens

>> Bekijk hier een deel van het assortiment aan keukens

 

TEAM 7 dealer in Nederland, Groningen

Valhal Woonideeën is uw TEAM 7 dealer in omgeving van Groningen, Friesland en Drenthe. Kom vandaag nog langs in de showroom en laat u inspireren, of neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over het mooie merk. Tot ziens bij TEAM 7 dealer Valhal Groningen!

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps