Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Wat zijn de woontrends van 2020?

Net als elk jaar blikken wij graag vooruit naar de nieuwe woontrends van komend jaar. 2019 is nog niet voorbij of de nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en interieur zijn alweer een ‘hot topic’ op het internet. De verwachting is dat de woontrends van 2019 zich veelal zullen doortrekken naar 2020. Duurzaam en milieubewust waren het afgelopen jaar belangrijke thema’s in onze branche en deze thema’s zullen dus ook in 2020 weer een grote rol spelen.

Duurzaam en milieubewust wonen

Over de hele wereld wordt er de laatste tijd veel aandacht besteed aan onze aardbol en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen onderhouden. In veel branches is dit dan ook een veel behandeld thema. Zo ook in de interieurbranche. Mensen worden steeds vaker geconfronteerd met het feit dat we niet op deze manier door kunnen leven. De gevolgen van onze levensstijlen zijn ondenkbaar. De opwarming van de aarde is een van de grootste problemen die de mensheid nu bezighoudt. Met grootschalige campagnes wordt dit ook aan het licht gebracht en gelukkig begint het besef langzamerhand te komen. 

valhal woontrends

Draag je steentje bij

Waar je in de supermarkt je steentje bij kan dragen door je eigen boodschappentas mee te nemen, minder of geen vlees te kopen of producten te kopen die niet plastic verpakt zijn, heeft elke andere branche ook zijn aandachtspunten. Valhal is ijzersterk in het vertalen van deze trends naar de behoefte van de klant. Naast duurzame productie van meubilair, verkopen wij ook meubels van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Op deze manier kunt u jaren genieten van onze meubelstukken en is het tevens verantwoord geproduceerd! Genoeg reden om uw meubels bij Valhal te halen dus. 

Warme, natuurlijke kleuren in de lift

Waar de aandacht vooral ligt op bewust kopen en duurzame materialen is kleur ook een belangrijke factor die meespeelt in de nieuwe woontrends van 2020. Warme kleuren zijn hip en vertegenwoordigden de ‘natuurlijke’ sfeer van de materialen. Vooral donker bruin, donker groen, beige, rood, donker paars en indigo blauw zijn de kleuren die komend jaar het voortouw trekken. 

Natuurlijke materialen gebruiken

Functionaliteit voor meer capaciteit

Waar materiaal, afkomst en kleur dus de belangrijkste factoren zijn voor de nieuwe woontrends van 2020, wordt functionaliteit ook steeds belangrijker. We leven met elkaar steeds minder ruim en dus is het belangrijk dat we onze ruimte zo goed mogelijk invullen. Hierdoor wordt de functionaliteit steeds belangrijker. Een uitschuifbare tafel of een inklapbare bank zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Bij Valhal weten we ruimtes zo goed mogelijk in te vullen door ons specialisme en ervaring te gebruiken. Onze opbergmeubels zijn er in alle soorten en maten en het design hiervan lijdt er niet onder, integendeel! Bekijk bijvoorbeeld het assortiment van TEAM7, wat bekend staat om de prachtige vormen, het rustgevende ontwerp en de verrassende functionaliteit.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Valhal, of heeft u behoefte aan professioneel interieuradvies? U bent altijd welkom bij ons in de winkel in Groningen of bent vrij om telefonisch met ons in contact te komen via 050-5264188.

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen
 

E-MAIL

TELEFOON

050-5264188

OPENINGSTIJDEN

LET OP 
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek 'ACTUEEL' 

Openingstijden:
ma                 13.00 - 17.30
di t/m vr     10.00 - 17.30
do                   10.00 - 21.00
za                   10.00 - 17.00
zo                   13.00 - 17.00 

 

SITEMAP

De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2020

     SERVICE

logistics delivery truck in movement 

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
team 7 eetkamertafel1team 7 eetkamertafelValhal Groningen
Klik en plan uw route