Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

WAT ZIJN DE WOONTRENDS VAN 2020? 

Elk jaar laten we weer zien wat de nieuwste woontrends zijn. Inmiddels zitten we alweer middenin 2020, maar toch is het nog steeds super interessant om te kijken wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn voor 2020! Duurzaam en milieubewust waren vorig jaar belangrijke thema’s in onze branche en in 2020 zie je deze thema’s zeker weer terug.  

Woontrends voor het voorjaar 2020 

Een woontrend voor 2020 zijn de natuurlijke kleuren. Voor het voorjaar zijn de laatste trends, lichte tinten. Deze geven een gevoel van ruimte en rust. Denk hierbij aan verschillende soorten groentinten. Deze kun je goed combineren met lichte tinten als wit en beige.  

Bij woontrends van de lente 2020 vind je dus vooral veel rust. Eenvoud hoort hier ook bij. Er wordt veel verwezen naar Scandinavische interieurs. In deze stijl komen de lichte tinten terug en speelt wit een belangrijke rol. Dit wordt gecombineerd met lichte houtsoorten en een mix van uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan mooie natuurlijke materialen, die ook een woontrend van 2020 zijn!  

Bruehl amber bank

Duurzaam en milieubewust wonen 

Over de hele wereld wordt er de laatste tijd veel aandacht besteed aan onze aardbol en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen onderhouden. In veel branches is dit dan ook een veel behandeld thema. Zo ook in de interieurbranche.  Mensen worden steeds vaker geconfronteerd met het feit dat we niet op deze manier door kunnen leven. De gevolgen van onze levensstijlen zijn ondenkbaar. De opwarming van de aarde is een van de grootste problemen die de mensheid nu bezighoudt. Met grootschalige campagnes wordt dit ook aan het licht gebracht en gelukkig begint het besef langzamerhand te komen. Duurzaam wonen is dan ook één van de belangrijkste woontrends van 2020. 

Bruehl deep space met chaise lounge

Draag je steentje bij 

Waar je in de supermarkt je steentje bij kan dragen door je eigen boodschappentas mee te nemen, minder of geen vlees te kopen of producten te kopen die niet plastic verpakt zijn, heeft elke andere branche ook zijn aandachtspunten. Valhal is ijzersterk in het vertalen van deze trends naar de behoefte van de klant. Naast duurzame productie van meubilair, verkopen wij ook meubels van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Op deze manier kunt u jaren genieten van onze meubelstukken en is het tevens verantwoord geproduceerd! Genoeg reden om uw meubels bij Valhal te halen dus.  

Natuurlijke materialen 

Eerder benoemden we al de natuurlijke kleuren. Maar natuurlijk kunnen ook de natuurlijke materialen niet ontbreken in de woontrends van 2020. We noemden het net al even, maar bij duurzaamheid horen zeker natuurlijke materialen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ziet er ook super mooi uit. Naast hout, kun je ook denken aan prachtige natuurlijke materialen als linnen, wol, of marmer. Deze materialen geven erg veel sfeer in jouw woning en passen perfect bij de trends voor het voorjaar.  

Bruehl deep space

Functionaliteit voor meer capaciteit 

Waar materiaal, afkomst en kleur dus de belangrijkste factoren zijn voor de nieuwe woontrends van 2020, wordt functionaliteit ook steeds belangrijker. We leven met elkaar steeds minder ruim en dus is het belangrijk dat we onze ruimte zo goed mogelijk invullen. Hierdoor wordt de functionaliteit steeds belangrijker. Een uitschuifbare tafel of een inklapbare bank zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Bij Valhal weten we ruimtes zo goed mogelijk in te vullen door ons specialisme en ervaring te gebruiken. Onze opbergmeubels zijn er in alle soorten en maten en het design hiervan lijdt er niet onder, integendeel! Bekijk bijvoorbeeld het assortiment van TEAM7, wat bekend staat om de prachtige vormen, het rustgevende ontwerp en de verrassende functionaliteit. 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Valhal, of heeft u behoefte aan professioneel interieuradvies? U bent altijd welkom bij ons in de winkel in Groningen of bent vrij om telefonisch met ons in contact te komen via 050-5264188. 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo*13.00 - 17.00
m.u.v. juli en
augustus
 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2021

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps