Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen
Thuiswerken groen

De woontrends van 2023 

De thuiswerplek  is nog belangrijker geworden door de gekke tijd waarin we nu leven. We spenderen namelijk veel tijd van onze dag thuis. Er wordt gewerkt, geslapen en ontspannen, maar ook gesocialiseerd. Je huis moet een plek zijn waar jij je op je gemak voelt. Door kleuren te geven en meubels te plaatsen die echt bij jou passen, wordt er een goede sfeer gecreëerd. Mensen hechten steeds meer waarde aan hun huis en dat is terug te zien in de woontrends van het afgelopen jaar. In deze blog lees je welke trends erin 2022 aan komen, zodat jij je huis nog mooier kan maken. 

Gescheiden woon- en werkruimte 

Voor het thuiswerken is het fijn om een nette en goed uitziende werkplek te hebben. De plek waar je werkt en relaxt wil je liever gescheiden houden. Als je dat in dezelfde kamer doet, dan kan je gebruik maken van decorelementen. Als je niet weet wat dat is, kan je denken aan de Amerikaanse kantoren waar de werkplek gescheiden wordt door verplaatsbare muren. Houd je van veel natuurlijk licht? Dan kan je ervoor kiezen om glazen wanden te nemen, daardoor krijg je het idee dat je buiten zit.  

Rustige kleuren 

Om te zorgen voor rust in huis, wil je graag rustige kleuren. De groentinten stralen bijvoorbeeld welzijn uit. Tegenwoordig houden we ons veel bezig met de natuur en groen past daar goed bij. Daarnaast gaan we warme rode en bruine tinten zien. Deze kleuren staan voor geborgenheid en veiligheid. Omdat de natuur zo belangrijk is, worden de meubels en andere objecten vaak van natuurlijke materialen gemaakt in organische vormen. Je zult volgend jaar in de winkels voor het wonen veel producten vinden die geïnspireerd zijn op de natuur.  

Vintage stijlen  

De retro- en urban stijlen uit de jaren '90 zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De retro stijlen hebben opvallende kleuren zoals geel, blauw en zwart-wit. Er komen veel ronde en zachte vormen terug, maar het is vaak ook strak en grafisch. In de meubels zien we meestal notenhout, velours en glas terug. Daarnaast maakt de urban stijl gebruik van ruige materialen. Staal en beton komt vaak terug in combinatie met kleuren die opvallen. Daarbij horen strakke lijnen maar ook graffiti en grafische elementen.       

 

Fijne werkplek belangrijker dan ooit tevoren 

Kortom, een fijne werkplek creëren thuis is belangrijker dan ooit tevoren. De scheiding houden tussen werk en privé kan immers nog wel eens lastig zijn. Om dit voor elkaar te krijgen gebruik je decorelementen. Het kleurenpatroon dat in 2022 wordt gebruikt is vooral rustig. De groene- en rode tinten zijn populair. Daarnaast komen de stijlen uit de jaren '90 terug. Daar maken ze veel gebruik van opvallende kleuren én strakke en grafisch ontwerpen. Voor welke stijl kies jij?    

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route