WAT ZIJN DE WOONTRENDS VAN 2020? 

Elk jaar laten we weer zien wat de nieuwste woontrends zijn. Inmiddels zitten we alweer middenin 2020, maar toch is het nog steeds super interessant om te kijken wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn voor 2020! Duurzaam en milieubewust waren vorig jaar belangrijke thema’s in onze branche en in 2020 zie je deze thema’s zeker weer terug.  

Woontrends voor het voorjaar 2020 

Een woontrend voor 2020 zijn de natuurlijke kleuren. Voor het voorjaar zijn de laatste trends, lichte tinten. Deze geven een gevoel van ruimte en rust. Denk hierbij aan verschillende soorten groentinten. Deze kun je goed combineren met lichte tinten als wit en beige.  

Bij woontrends van de lente 2020 vind je dus vooral veel rust. Eenvoud hoort hier ook bij. Er wordt veel verwezen naar Scandinavische interieurs. In deze stijl komen de lichte tinten terug en speelt wit een belangrijke rol. Dit wordt gecombineerd met lichte houtsoorten en een mix van uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan mooie natuurlijke materialen, die ook een woontrend van 2020 zijn!  

bruehl amber bank

Duurzaam en milieubewust wonen 

Over de hele wereld wordt er de laatste tijd veel aandacht besteed aan onze aardbol en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen onderhouden. In veel branches is dit dan ook een veel behandeld thema. Zo ook in de interieurbranche.  Mensen worden steeds vaker geconfronteerd met het feit dat we niet op deze manier door kunnen leven. De gevolgen van onze levensstijlen zijn ondenkbaar. De opwarming van de aarde is een van de grootste problemen die de mensheid nu bezighoudt. Met grootschalige campagnes wordt dit ook aan het licht gebracht en gelukkig begint het besef langzamerhand te komen. Duurzaam wonen is dan ook één van de belangrijkste woontrends van 2020. 

bruehl deep space

Functionaliteit voor meer capaciteit 

Waar materiaal, afkomst en kleur dus de belangrijkste factoren zijn voor de nieuwe woontrends van 2020, wordt functionaliteit ook steeds belangrijker. We leven met elkaar steeds minder ruim en dus is het belangrijk dat we onze ruimte zo goed mogelijk invullen. Hierdoor wordt de functionaliteit steeds belangrijker. Een uitschuifbare tafel of een inklapbare bank zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Bij Valhal weten we ruimtes zo goed mogelijk in te vullen door ons specialisme en ervaring te gebruiken. Onze opbergmeubels zijn er in alle soorten en maten en het design hiervan lijdt er niet onder, integendeel! Bekijk bijvoorbeeld het assortiment van TEAM7, wat bekend staat om de prachtige vormen, het rustgevende ontwerp en de verrassende functionaliteit. 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van Valhal, of heeft u behoefte aan professioneel interieuradvies? U bent altijd welkom bij ons in de winkel in Groningen of bent vrij om telefonisch met ons in contact te komen via 050-5264188. 

bruehl deep space met chaise lounge

Draag je steentje bij 

Waar je in de supermarkt je steentje bij kan dragen door je eigen boodschappentas mee te nemen, minder of geen vlees te kopen of producten te kopen die niet plastic verpakt zijn, heeft elke andere branche ook zijn aandachtspunten. Valhal is ijzersterk in het vertalen van deze trends naar de behoefte van de klant. Naast duurzame productie van meubilair, verkopen wij ook meubels van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Op deze manier kunt u jaren genieten van onze meubelstukken en is het tevens verantwoord geproduceerd! Genoeg reden om uw meubels bij Valhal te halen dus.  

Natuurlijke materialen 

Eerder benoemden we al de natuurlijke kleuren. Maar natuurlijk kunnen ook de natuurlijke materialen niet ontbreken in de woontrends van 2020. We noemden het net al even, maar bij duurzaamheid horen zeker natuurlijke materialen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ziet er ook super mooi uit. Naast hout, kun je ook denken aan prachtige natuurlijke materialen als linnen, wol, of marmer. Deze materialen geven erg veel sfeer in jouw woning en passen perfect bij de trends voor het voorjaar.  

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.