Ervaar de complete woonprogramma’s in de showroom bij Valhal Groningen

Op zoek naar een volledig nieuw interieur of bent u gewoon benieuwd naar de vele stijlen die wij aanbieden? Het inrichten van uw huis vinden we niet zomaar iets. Bij Valhal in Groningen geven we u een rondleiding door ons veelzijdige woonprogramma. U krijgt input van onze specialisten om uw ideeën nog breder uit te werken. Van tafels en stoelen tot complete woonkeukens, wij hebben het allemaal.

Woonprogramma voor al uw wensen

Modern, klassiek, stoer of romantisch. Ervaar de verschillende stijlen van onze verschillende merken in ons woonprogramma voor al uw wensen.  

Bekijk hier onze mogelijkheden:

Stijladvies op maat bij Valhal Groningen

Wij vinden het belangrijk dat u geen overhaaste keuzes maakt op het gebied van uw huisinrichting. Wij helpen u graag met het eigen maken van uw huis. Uw huis moet door u immers wel als thuis worden ervaren. Het is belangrijk dat u zelf de meubels kunt uitproberen. Alleen dán kunt u een weloverwogen keuze maken. We geven u alle tijd en ruimte om onze meubels uitgebreid te testen.

Benieuwd naar onze nieuwste collectie of heeft u vragen over een van onze meubels? Vraag informatie aan of neem vrijblijvend contact met ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de winkel voor een kop koffie.

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.