Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Welke kleur vloer past bij licht eiken meubels? 

'Verhuizen' een leuk vooruitzicht, maar ook een project waar veel bij komt kijken. Bij het kopen of huren van een nieuw huis spelen behoorlijk veel factoren mee. Waar plaats ik mijn meubels? Heb ik genoeg meubels of wil ik juist een nieuwe start maken? Misschien heeft u in uw vorige huis een bepaalde stijl gehad die u wilt laten terugkomen. Bijvoorbeeld; eiken meubels. Want als u een nieuw huis gaat kopen of huren wilt u in de meeste gevallen een nieuwe vloer plaatsen. Maar welke kleur vloer past bij licht eiken meubels? Niet elke vloerkleur gaat samen met licht eiken meubels. In dit artikel zoeken wij het voor u uit.  

tafels valhal

Verschillende soorten hout 

Meubels zijn aankopen voor meerdere jaren. Heeft u lichte eiken meubels of bent u van plan deze aan te schaffen? Dan is het goed rekening te houden met de kleur van de vloer. Ook licht eiken kent zijn verschillende variabelen qua kleur. Denk aan wild eiken of eiken geselecteerd. Maar misschien bent u ook geïnteresseerd in andere type hout. Bij Valhal leveren wij meubels in verschillende houtsoorten. Denk aan: 

Voordat u besluit welke meubels u gaat kopen of juist al heeft aangeschaft, is het van belang de vloersoort en de kleur hiervan te bepalen. Een vloer is namelijk sfeerbepalend en kan het interieur van uw woning maken of breken.  

Combineer uw vloer met de rest van uw meubels 

Bij het uitzoeken van een vloer, zorgt u voor een natuurlijk contrast. Wilt u de kleur tafel in dezelfde tint als uw vloer? Zorg dan dat uw eettafel stoelen natuurlijk contrasteren. Dit hoeft niet een felle kleur te zijn, een neutrale kleur zoals wit of zwart kan juist prima werken in deze situatie. Het materiaal van uw vloer is niet zozeer belangrijk, maar de tint van de vloer wel. Kiest u voor een bruine donkere vloer dan komen lichtere kleuren meubels beter tot zijn recht. 

eiche seife

Werk met lichtpatronen 

Vindt u het moeilijk om de juiste kleur patronen op elkaar af te stemmen? Maak dan gebruik van de handige vuistregel; werk van donker naar licht. In de meeste gevallen adviseren wij om bij donkere vloeren voor een tint lichte eiken meubels te kiezen. Zo is het contrast beter op elkaar afgestemd. Als u meer advies nodig heeft voor het stijlen van uw interieur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan elke werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen.  

 

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps