WELKE KLEUR VLOER PAST BIJ LICHT EIKEN MEUBELS? 

'Verhuizen' een leuk vooruitzicht, maar ook een project waar veel bij komt kijken. Bij het kopen of huren van een nieuw huis spelen behoorlijk veel factoren mee. Waar plaats ik mijn meubels? Heb ik genoeg meubels of wil ik juist een nieuwe start maken? Misschien heeft u in uw vorige huis een bepaalde stijl gehad die u wilt laten terugkomen. Bijvoorbeeld; eiken meubels. Want als u een nieuw huis gaat kopen of huren wilt u in de meeste gevallen een nieuwe vloer plaatsen. Maar welke kleur vloer past bij licht eiken meubels? Niet elke vloerkleur gaat samen met licht eiken meubels. In dit artikel zoeken wij het voor u uit. 

tafels valhal

Verschillende soorten hout 

Meubels zijn aankopen voor meerdere jaren. Heeft u lichte eiken meubels of bent u van plan deze aan te schaffen? Dan is het goed rekening te houden met de kleur van de vloer. Ook licht eiken kent zijn verschillende variabelen qua kleur. Denk aan wild eiken of eiken geselecteerd. Maar misschien bent u ook geïnteresseerd in andere type hout. Bij Valhal leveren wij meubels in verschillende houtsoorten. Denk aan: 

Voordat u besluit welke meubels u gaat kopen of juist al heeft aangeschaft, is het van belang de vloersoort en de kleur hiervan te bepalen. Een vloer is namelijk sfeerbepalend en kan het interieur van uw woning maken of breken.  

Combineer uw vloer met de rest van uw meubels 

Bij het uitzoeken van een vloer, zorgt u voor een natuurlijk contrast. Wilt u de kleur tafel in dezelfde tint als uw vloer? Zorg dan dat uw eettafel stoelen natuurlijk contrasteren. Dit hoeft niet een felle kleur te zijn, een neutrale kleur zoals wit of zwart kan juist prima werken in deze situatie. Het materiaal van uw vloer is niet zozeer belangrijk, maar de tint van de vloer wel. Kiest u voor een bruine donkere vloer dan komen lichtere kleuren meubels beter tot zijn recht. 

eiche seife

Werk met lichtpatronen 

Vindt u het moeilijk om de juiste kleur patronen op elkaar af te stemmen? Maak dan gebruik van de handige vuistregel; werk van donker naar licht. In de meeste gevallen adviseren wij om bij donkere vloeren voor een tint lichte eiken meubels te kiezen. Zo is het contrast beter op elkaar afgestemd. Als u meer advies nodig heeft voor het stijlen van uw interieur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan elke werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen.

 

  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.
  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.