Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Welke kleur past bij bruine meubels? 

Bent u liefhebber van houten en leren meubels? Dan heeft u zich vast wel eens afgevraagd; 'welke kleur past bij bruine meubels?'. In deze blog leest u welke materialen of decoratie u het beste kunt gebruiken bij het stijlen van uw bruine meubels. Verder leest u wat onze ervaren adviseurs vinden van het effect van bruine meubels in een woonruimte. Wij hebben aandacht voor u, dat is wat voor ons voorop staat. Ten slotte geven wij belangrijk advies welke kleuren perfect matchen met bruin, en welke kleuren beslist een; 'no-go', zijn.   

Welke materialen passen bij bruine meubels? 

Het stijlen van de meubels is een belangrijke keuze in het aankoopproces. Hier helpen wij u graag een handje bij. Het kiezen van de juiste materialen en stoffen is essentieel bij het aanschaffen van bruine meubels.  

bruehl moule hoekopstelling hocker

#1 Bamboe 

Bruine tinten en meubels matchen uitstekend met natuurlijke materialen. Het materiaal: 'bamboe' zorgt voor een warme en tropische sfeer in uw woonruimte. Een massieve strakke houten tafel leent zich uitstekend voor 'bamboe decoratie'. Denk hierbij aan een bamboe pot, fruitmand of een vaas. 

# 2 Linnen 

Linnen stoffen passen perfect bij een bruine design stoel, of een strakke bruine hoekbank. De stof dient in dit geval lichter te zijn dan de kleur van de bank. Het geeft namelijk een warme sfeer door een lichtere kleur 'stof' te combineren met een hardere tint. 

#3 Textiel 

'Textiel', een stof die bij elke meubel goed tot zijn recht komt. Een uitstekende keuze om bijvoorbeeld in verschillende bruintinten aan te schaffen. Chique kussens, dekens of kleden passen perfect op een stoffen bruine bank

Andere kleuren combineren met bruin 

De vraag; "Welke kleur past bij bruine meubels?", is belangrijk bij het uitkiezen van uw interieur. Naast uw materiaalkeuze is de kleur van accessoires en decoratie nét zo belangrijk.  De kleur van de muren, vloeren en kleden spelen in dit geval een waardevol aandeel. De volgende kleuren zijn uitstekende opties die u kunt combineren met bruine meubels.  

Zwarte tinten; voor de elegante optie 

Bruintinten in combinatie met een zwarte kleur, brengt een luxe uitstraling in uw woonruimte. Vroeger werd deze kleur veel gebruikt in luxe woonkamers. Een bruine chesterfield bank met een zwarte achtergrond, geeft al gauw een uitstraling van statuur.  

Kleurrijke tinten; donkerblauw 

Ook kleurrijke tinten matchen met bruine tinten en meubels. Echter is het in dit geval wel belangrijk welke kleuren dit zijn. Donkerblauw is een kleur die al snel te combineren is met andere donkere tinten. Dat is in deze situatie niet anders. Bruin harmonieert prachtig met blauw. Let wel op welke kleur blauw, u van plan bent te gaan gebruiken. Lichtere kleuren blauw hebben namelijk het nadeel een goedkope uitstraling op te wekken in combinatie met bruintinten.  

banken groningen

Wit kan altijd! 

Wit representeert een ruimtelijk, warm en strak uiterlijk. Dit is een ideale 'noncolour' die uw bruine meubels uitstekend laat shinen. Een bruine bank wordt de echte eye-catcher met een witte vloer of muur. Wit geeft een huiselijke sfeer in elke kamer. Zeker met bruintinten en decoratie van bamboe. 

assortiment

 

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route