ROLF-BENZ BIJ VALHAL IN GRONINGEN

Ontdek onze schitterende Duitse design-meubelen 

Sinds 1964 produceert Rolf-Benz banken. Men noemt de banken van Rolf-Benz ook wel 'de meest begeerlijke banken aller tijden'. De banken zijn afkomstig uit een vredig plaatsje aan de rand van het zwarte woud. Rolf-Benz staat bekend om haar gewilde ontspannings meubulair.  De banken zijn zo gedesigned dat ze u vanaf het eerste moment uit nodigen om plaats te nemen.  Ze zijn namelijk zeer comfortabel en hebben een perfecte handgemaakte kwaliteit. Alle meubelen zijn geproduceerd in Duitsland. 

Rolf Benz heeft een grote collectie bestaande uit:

Rolf-Benz dealer

Ervaar nu het exclusieve karakter van Rolf-Benz. Als erkent Rolf-Benz dealer nemen de ontwerpen een prominente plaats in binnen onze winkel. Op onze website vindt u veel designs om een impressie te kijken maar we nodigen u van harte uit om langs te komen want de meeste meubelen presenteren wij in onze showroom.

Banken van Rolf-Benz

De banken van Rolf-Benz staan bekend om de comfortabele zitting, perfecte innovatieve ontwerpen en handgemaakte kwaliteit.
Bekijk hieronder een aantal banken van Rolf Benz.

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.