Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

KVADRAT

Duurzame meubelstoffen van Kvadrat

Kvadrat is sinds 1968 gevestigd in Denemarken en produceert kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen. Het zijn niet alleen hele mooie stoffen, ze zijn tegelijkertijd met respect voor het milieu gemaakt. Vele stoffen zijn dan ook voorzien van het EU Ecolabel. Alle processen worden regelmatig gecontroleerd, vanaf het allereerste designers ontwerp tot aan de uitlevering.

Nanna Ditzel

Nanna Ditzel is één van de bekendste Deense designers op stoffengebied en haar werk is met vele prijzen bekroond. Een van de meeste gebruikte en bekende stoffen is de Hallingdal-65 stof, het eerste product van Kvadrat. Oorspronkelijk was deze stof al in 1965 al ontworpen, vandaar de naam Hallingdal-65, en behoort tot de best verkochte stof van Kvadrat.

Kvadrat meubelstoffen

Hallingdal-65

De samenstelling van Hallingdal-65 is 70 % scheerwol en 30 % viskose. Hierdoor heeft de stof een uitstekende slijtvastheid van ongeveer 100.000 toeren martindale.
Door zijn kwaliteit kent de Hallingdal stof vele toepassingen als projectstof in kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en in treinen, maar het is uiteraard ook een hele mooie stof in de privésfeer als meubelstof.

Hallingdal-65 is leverbaar in 58 kleuren variërend van neutrale aardetinten tot felle, primaire kleuren. Ook de favoriete kleuren van de ontwerpster zijn aanwezig: turquoise en roze. Sommige van deze stoffen zijn uni gekleurd, andere zijn een samenstelling van twee verschillende uni gekleurde draden. Meubelen welke met deze fraaie Hallingdal-65 zijn bekleed hebben een tijdloos maar toch modern karakter.

Kvadrat design meubelstoffen bij ieder interieur

Veel verschillende design meubels worden bekleed met Kvadrat stoffen. Deze meubel stoffen zijn heel mooi en stijlvol, en voelen ook prettig aan. Er zijn heel veel verschillende soorten en kleuren Kvadrat stoffen en kunnen voor vrijwel alle meubels worden gebruikt.

Naast de Hallingdal stof heef kvadrat ook nog veel andere stoffen die ook erg populair zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Divina MD stof van 100% wol. Divina Melange is een extra fel gekleurde stof van scheerwol. Steelcut en steelcut trio zijn twee soorten stoffen gemaakt met een speciale weeftechniek wat het een uniek patroon geeft. Zo is er voor iedereen wel een perfecte Kvadrat meubelstof.

Koop uw Kvadrat stoffen bij Valhal Groningen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van Kvadrat stoffen? Kom een keer langs in de winkel! Onze specialisten nemen de tijd om u advies te geven over interieur en stoffen.  Vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op.

Direct Route plannen

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routevalhalmaps