Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Dyrlund

Deense design meubels van Dyrlund

Dyrlund is een fabrikant van hoge kwaliteitsmeubelen, gevestigd in het Deense plaatsje Rude. In 1960 is het familiebedrijf opgericht en ze produceren hun meubelen dan ook in een eigen werkplaats volgens traditioneel Deens design. Ze zijn  bijzonder trots op de  olie afwerking van de verschillende houtsoorten die ze verwerken. Naast de prachtige uitstraling die het hout hierdoor verkrijgt, is het ook erg praktisch in gebruik

Dyrlund staat er om bekend dat ze alleen alleen de beste kwaliteit meubilair leveren. Het gouden kwaliteitslogo is een uitdrukking van hun houding ten opzichte van de productie van meubelen – ze maken alleen het beste van het beste. De klantenkring van Dyrlund is wereldwijd te vinden en omvat vele staatshoofden, een selectie van heren en verschillende beroemdheden.

Dyrlund levert hoog kwalitatieve meubels

Bij dyrlund leggen ze grote nadruk op vakmanschap en ervaren medewerkers, die werken in de oude ambachtelijke stijl. Veel van de producten zijn gemaakt van kostbaar hout en vereisen een vakkundige afwerking met de hand. De ontwerpen groeien als prototypes uit de werkplaats, van ruw materiaal tot een functioneel meubel.

Dyrlund meubels

Het beleid van dyrlund is om van begin tot eind alleen de traditionele Deense schrijfwijze te gebruiken, daarom werken ze exclusief met olie verf. Naast de mooie uitstraling die het hout geeft, is de afwerking ook praktisch. Kleine oppervlakteherstellingen, zoals kleine krasjes, kunnen gemakkelijk  de eigenaar worden gerepareerd in plaats van een expert in te schakelen of de meubels naar een werkplaats te brengen.

Dyrlund, het antiek van morgen

De productie van dyrlund concentreert zich op twee hoofdgebieden: thuismeubilair en kantoormeubilair voor leidinggevend personeel. Gemeenschappelijk voor al hun modellen is de functionaliteit, de degelijke constructie, de perfectie van de detaillering en het klassieke design. Door de speciale zorg die aan de afwerking wordt besteed, worden alle stukken met de tijd mooier en worden ze, zoals dyrlund beweert, "het antiek van morgen".

 

Bankstel Dyrlund 1260

Bankstel 1260 heeft  een typisch Scandinavische uitstraling. Hierbij heeft u de keuze uit vele massieve edele houtsoorten zoals:

De houten armleuningen zijn of afgerond of met een kantprofiel voor een iets strakkere uitstraling.  
De zitkussens hebben een vulling van hoogwaardig elastisch koudschuim voor optimaal zitcomfort.
Naar wens kan het bankstel worden verhoogd met 1, 2 of 3 cm.
Keuze uit stof of leder.

Leverbaar is een fauteuil B: 73 cm, een 2-zits bank B: 130 cm, een 2,5-zits bank B: 130 cm en een 
3-zits bank B:187 cm
De totale diepte bedraagt 81 cm en de totale hoogte 84 cm. 
Er is ook een hoge variant van dit model in de collectie.  De hoogte is dan 105 cm.


 

bankstel dyrlund

Dyrlund meubilair koopt u bij Valhal

Bent u op zoek naar dyrlund meubilair in Groningen en omgeving? Zoek dan niet langer en breng een bezoek aan onze winkel in Woonforum de Vesta in Groningen. Wij zijn al jaren een van de betrouwbare verkooppunten van dyrlund. Onze enthousiaste en gespecialiseerde verkoopmedewerkers vertellen u graag meer over de dyrlund meubilair.

Direct Route plannen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route