Designerlampen van Domus  

Verlicht uw woning met ons stijlvolle Domus lampen collectie, samengesteld met moderne technologie en ecologisch verantwoordelijk materialen. Ontdek ons uitgebreide assortiment bij Valhal in Groningen. Duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit, en tijdloos design komen samen in de Domus lampencollectie.  

Ecologisch verantwoorde lampen 

In een tijd waarin de vraag naar ecologisch verantwoorde producten groeit, speelt Domus in op deze behoefte. Onze lampen worden geproduceerd met aandacht voor het milieu, waarbij uitsluitend natuurlijke materialen worden gebruikt. Denk hierbij aan hout uit gecontroleerde gebieden, bij voorkeur lokale bossen zoals beuken en eiken. Tijdens de productie maken we gebruik van natuurlijke oliën in plaats van schadelijke lakken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Domus lampen en meer, geen negatieve impact hebben op het milieu en nemen wij onze verantwoording. 

Maak uw huis 

Bent u op zoek naar schitterende designerlampen of een lampenkap, die niet alleen uw woning mooier maken, Stop met zoeken, want Domus biedt precies wat u nodig heeft. Elk stuk van dit Duitse merk wordt samengesteld met behulp van de modernste technologie, waarbij moderne en traditionele elementen in elk detail worden geïntegreerd. Bij Valhal in Groningen nodigen we u uit om ons uitgebreide assortiment Domus-producten te ontdekken. 

Domus: wat is kwaliteit? 

De unieke en verantwoorde productiemethode van Domus heeft wereldwijd erkenning gekregen. Dit is niet alleen vanwege de ecologische verantwoordelijkheid, maar ook vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Onze lampen zijn ontworpen met tijdloosheid in gedachten, waardoor ze naadloos passen bij elk interieur. Met Domus ervaart u lampenlicht, een innovatieve lampidee die verder gaan dan de standaard. Bij Domus begrijpen we wat kwaliteit betekent.   

 

Domus brengt licht in het donker 

Optimale verlichting tijdens donkere dagen is essentieel. Domus begrijpt dit en biedt al jarenlang uitstekende verlichtingsoplossingen. Ons assortiment omvat lampenkappen gemaakt van Lunopal, een door Domus ontwikkeld materiaal dat volledig milieuvriendelijk is. Daarnaast hebben we lampen met kappen van trevira en katoen, verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Zo vindt u bij Domus altijd de perfecte lamp voor uw woning, en dragen wij bij aan een lichtere ecologische voetafdruk. 

Lampen van Domus bij Valhal 

Bij Valhal Meubelen in Groningen vindt u een zeldzaam assortiment Domus lampen en meer. Als een van de weinige meubelwinkels in Nederland die dit merk verkopen, bieden wij unieke exemplaren die uw woning onderscheiden. Heeft u vragen over een specifieke lamp? Ons deskundig personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ontdek de voordelen van Domus lampen en maak uw aankoop bij Valhal! Neem vandaag nog de verantwoorde keuze voor kwalitatieve verlichting met Domus. 

 

  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.
  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.