Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Ploeg stoffen

Heeft u in het verleden meerdere gestoffeerde meubels bij ons gekocht? Maar zijn deze meubels niet meer helemaal naar wens? Dan begrijpen wij als geen ander dat u het liefste nieuwe meubels in huis haalt die perfect bij uw interieurverandering past. Dit is voor veel mensen helaas een flinke uitgave en is volgens ons ook nog eens onnodig belastend voor het milieu. Daarom kunt u al onze meubels gemakkelijk met behulp van de schitterende Ploeg stoffen geheel naar wens opnieuw laten stofferen. Alle stoffen van dit oerhollands merk zijn gemaakt van de beste kwaliteit, waardoor u weer jarenlang plezier krijgt van uw meubels. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of kom langs in onze inspirerende woonwinkel in Groningen!

Hoogwaardige stoffen van Nederlandse bodem

Ploeg stoffen staat al jaren in ons land bekend om de hoogwaardige meubelstoffen die het levert. Dit is niet geheel verrassend aangezien dit Nederlandse merk in 1923 is ontstaan als Nederlandse weverij. Sindsdien is het merk constant bezig met het ontwerpen en op de markt brengen van de mooiste stoffen. Alle stoffen worden op een smaakvolle ambachtelijke manier geweven van katoen of wol. Dit zijn stoffen die perfect te verwerken zijn en die in ons eigen land geproduceerd kunnen worden. Vandaag de dag zijn Ploeg stoffen internationaal zo geliefd dat ze veel gebruikt worden door zowel meubelproducenten als consumenten voor het bekleden van meubels als banken, relaxstoelen en fauteuils. Door te kiezen voor deze hoogwaardige stoffen van Nederlandse bodem bent u er dus altijd van verzekerd dat u geniet van eerlijke materialen met respect voor het milieu.

                                                  ploeg stoffen

Welke meubelmerken stofferen?

Het zal u waarschijnlijk niets verbazen dat wij al jaren liefhebbers zijn van de schitterende Ploeg stoffen. Daarom is het bij ons mogelijk om uw oude meubels bij ons opnieuw te laten stofferen. Behalve het stofferen leveren wij ook meubels die standaard worden afgewerkt met de Ploeg stoffen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze banken en relaxfauteuils van Skalma. Wilt u genieten van deze luxe stoffen, maar tegelijkertijd genieten van meubels met een bijzonder fraaie uitstraling? Dan zit u met het merk Brühl zeker weten goed. Alle meubels van dit merk kunnen bekleed worden met de Ploeg stoffen. Op die manier kunt u altijd uw favoriete meubels bij ons laten bekleden met hoogwaardige stoffen.

Meubels met Ploeg stoffen onderhouden

De ploeg meubelstoffen zijn ontzettend duurzaam in gebruik en gaan daardoor ook erg lang mee. De stoffen blijven lang mooi, zodat uw meubels er altijd fris en stralend uitzien. Hierbij is het wel belangrijk om de meubelstoffen goed te onderhouden voor een langere levensduur. Om dit te realiseren geven wij u hieronder graag een aantal tips waarmee u uw meubels, die voorzien zijn van Ploeg stoffen, zo goed als nieuw kunt houden: 

- Knip lussen/halen nooit af, maar stop ze terug in het weefsel
- Regelmatig stofzuigen met een glad mondstuk, dit verlengt de levensduur 
- Houd ook de naden tussen de kussens stof- en vuilvrij
- Vermijd direct zonlicht
- Gebruik geen schoonmaakmiddelen
- Gebruik nooit zeep of afwasmiddel
- Impregneer in geen geval uw Ploeg meubelstof met vlek- en/of vuilwerende middelen! Dit kan immers de vezel aantasten en de goede vuilwerende eigenschappen van wol te niet doen.

Valhal Groningen is uw verkooppunt voor Ploeg stoffen

Bent u op zoek naar de hoogwaardige Ploeg stoffen? Kom dan naar Valhal in Groningen en laat u inspireren door ons kleurrijk aanbod aan stoffen. Wij zijn één van de vele erkende dealers van Ploeg meubelstoffen in Noord-Nederland, waardoor wij u ten alle tijden kunnen adviseren. Natuurlijk helpt ons deskundig personeel u zelfs graag bij het uitzoeken van die ene perfecte stof voor uw bankstel of fauteuil. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bekleden van uw meubels? Of heeft u een andere dringende vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wie weet geniet u dan binnenkort van de luxe meubelstoffen van Ploeg!

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route