Nederlandse kwaliteits stoffen

De Nederlandse weverij De Ploeg is in 1923 opgericht en sindsdien bezig met het ontwerpen en op de markt brengen van stoffen. Smaakvol ambachtelijk geweven meubelstoffen gemaakt van katoen en wol, die zich perfect laten verwerken en welke in eigen beheer worden geproduceerd. De Ploeg meubelstoffen kunnen voor allerlei soorten meubels worden gebruikt zoals banken en relaxstoelen.

Sinds de jaren twintig zijn De Ploeg stoffen  in Nederland en internationaal een begrip. De Ploeg heeft veel aandacht voor ontwikkelingen in smaak en mode en zijn dan ook zeer geliefd bij zowel onze consumenten als bij meubelproducenten en architecten. Bovendien zijn de stoffen ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Dit zorgt ervoor dat de Ploeg stoffen ideale meubelstoffen zijn. Zo wordt er met eerlijke materialen gewerkt en wordt er bewust omgegaan met de grondstoffen tijdens de productieprocessen, altijd met respect voor het milieu.

Meubelmerken met De Ploeg bekleding

De Ploeg stoffen worden veel toegepast op onze banken en diverse relaxfauteuils van Skalma, maar ook de strakke banken van Brühl krijgen een bijzonder fraaie uitstraling als ze met deze kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen worden bekleed. Zo kunt u uw favorieten meubels met kwalitatieve stoffen bekleden.

De Ploeg meubelstoffen in Groningen

Valhal is een van de erkende dealers van De Ploeg meubelstoffen in Groningen. Bent u benieuwd naar onze meubels bekleed met De Ploeg meubel stoffen? Kom langs in onze winkel aan de Peizerweg 76A in Groningen! Onze specialisten staan altijd voor u klaar met informatie en advies.  Vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op.

Onderhoud De Ploeg meubelstoffen

De ploeg meubelstoffen zijn erg durabel en gaan dan ook erg lang mee. De stoffen blijven lang mooi zodat uw meubels er altijd fris en nieuw uitzien. Wel is het belangrijk om de meubelstoffen goed te onderhouden zodat u zo lang mogelijk van uw ploegstoffen kunt genieten. Hieronder vindt u een aantal tips die u kunt gebruiken om uw meubels goed te houden.

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.