Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Skalma Creativo concept

Bent u al een langere tijd op zoek naar een nieuwe bank? Maar lukt het u maar niet om een exemplaar te vinden die volledig aan uw wensen voldoet? Dan is het Skalma Creativo concept dé perfecte oplossing voor u. Met dit bijzonder concept van het Deense designermerk Skalma is het namelijk mogelijk om uw eigen bank samen te stellen. U heeft de keuze uit tientallen materialen, elementen en poten waarmee u gemakkelijk de bank van uw dromen kunt maken. Kom snel langs bij Valhal Groningen en wie weet kunt u binnenkort weer zorgeloos genieten in huis.

Laat uw fantasie op de vrije loop

Geen enkel mens is hetzelfde en dit geldt natuurlijk ook voor meubels. We hebben immers allemaal andere voorkeuren en smaken, waardoor er vandaag de dag een enorm groot aanbod aan meubels is. Toch kan het gebeuren dat de banken in woonwinkels niet helemaal aan uw wensen voldoen. Wanneer dit het geval is, dan kunt u gebruik maken van het Creativo concept van Skalma. Hiermee creëert u zelf uw bank die het beste bij de interieurstijl van uw woning past.

Om dit te realiseren heeft u de keuze uit 11 verschillende soorten armleggers en 5 soorten pootjes zowel van metaal als hout. Daarnaast krijgt u alle vrijheid om naar hartenlust te combineren met diverse elementen. Denk hierbij onder andere aan een chaiselounge en verschillende zit- en hoekelementen. Zo maakt u in een handomdraai van een tweezits een vijfzits bank of zelfs een driezitsbank. Door gebruik te maken van een hoekopstelling is het mogelijk om bovendien een hoekbank te maken met een ronde hoek of een 90º hoek. De keuze is ontzettend groot wat betekent dat de door u ontworpen bank altijd uniek is!

skalma creativo elementen

Zorgeloos genieten in uw woonkamer

Niets is belangrijker bij een bank dat het zitcomfort. Wanneer u na een lange werkdag niets liever doet dan uren spenderen op de bank, dan wilt u natuurlijk een bank met een hoog zitcomfort. Dit is ideaal als u regelmatig televisiekijkt, een goed boek leest of aan het luieren bent. Het is belangrijk om te weten dat zelfs het zitcomfort persoonlijk is. De één vindt een bepaalde bank te zacht, terwijl een ander dezelfde bank juist perfect vindt. Om voor iedereen de perfecte bank te kunnen maken, heeft u bij het Creativo concept van Skalma de keuze uit koudschuim of pantera. Dit laatste is een duurzaam en hoogwaardig product die het vaakst wordt gekozen voor een optimaal zitcomfort. 

Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen voor uw zelf samengestelde Skalma bank? Bekijk dan snel hieronder alle mogelijkheden:

skalma creativo afmetingen

Schitterende voorbeelden Skalma Creativo bank

Het zelf samenstellen van een bank klinkt misschien ideaal, maar toch horen wij regelmatig dat het lastig is om tot een uiteindelijke keuze te komen. Om uw zintuigen te prikkelen en daardoor de keuze makkelijker te maken vindt u hieronder een aantal voorbeelden van de Skalma Creativo bank. Op die manier weet u direct wat u kunt verwacht!

skalma creativo opst

skalma creativo opst

Informatie aanvragen Contact Opnemen

 

 

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route