Swedese

Bent u een echte liefhebber van designermeubels? Dan mogen de meubels van Swedese zeker niet ontbreken in uw interieur. Dit Zweedse merk bestaat sinds 1945 en ontwerpt meubels voor de toekomst. Bij het ontwerpen wordt er vastgehouden aan de Scandinavische moderne tradities. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een minimalistisch leven. Dit zorgt niet alleen voor een klassiek uitstraling, maar ook voor vernieuwende ideeën. Met meubels van Swedese haalt u een echte uitblinker in huis! 

De filosofie van Swedese 

Bij Swedese geloven de ontwerpers erin dat hun filosofie verder gaat dan alleen het proberen vast te leggen van trends die op dit moment goed voelen, maar morgen misschien verkeerd zijn. In plaats daarvan houdt het merk vast aan bewezen tijdloze esthetiek met doordachte details. Hierdoor straalt Swedese een bescheiden uitstraling uit die gekenmerkt wordt door duurzame kwaliteit in alles, van ontwerp tot materiaalkeuze, en door alle processen van vakmanschap en productie. Daarnaast is duurzame kwaliteit voor dit merk geen voorbijgaande rage. Alle meubels moeten immers kunnen worden geërfd door bijvoorbeeld uw achterkleinkinderen. Groen is misschien het nieuwe zwart, maar duurzame kwaliteit is altijd in de mode. Een meubelstuk van Swedese raakt daarom nooit uit de mode.  

Veelzijdige Swedese stoel

Het meest bekend is dit Zweedse merk door de Swedese stoel. Deze stoel wordt namelijk gemaakt van diverse hoogwaardige materialen om u het beste zitcomfort te geven. Zo wordt iedere stoel gemaakt van geolied eiken voor een natuurlijke uitstraling. Om de Swedese stoel een chic karakter te geven, is de stoel afgewerkt met een schapenvacht. Dit materiaal is ontzettend zacht en zorgt ervoor dat u altijd comfortabel zit. Door de bijzondere vorm van de stoel krijgt u tevens geen last meer van uw rug. Met een Swedese stoel is rugpijn zeker weten verleden tijd. 

Swedese meubels kopen bij Valhal 

Wilt u eens iets anders dan anderen in huis? Kom dan naar Valhal in Groningen. Onze deskundige medewerkers gaan graag met u in gesprek om bijvoorbeeld samen tot de perfecte Swedese stoel te komen. Hierna ontvangt u van ons de totale prijs en na overeenkomst bestellen wij de stoel voor u. Zodra de Swedese stoel binnen is, dan zorgen wij ervoor dat de stoel kosteloos uw kant op komt. De bezorging is dus gratis. Bovendien geniet u bij ons van een gratis montageservice. Ideaal als u geen ervaring heeft met het monteren van meubels. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk een Swedese meubels kopen bij Valhal! 

lamino stoel voetenbank

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.