Duurzame meubelstoffen van Kvadrat

Kvadrat is sinds 1968 gevestigd in Denemarken en produceert kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen. Het zijn niet alleen hele mooie stoffen, ze zijn tegelijkertijd met respect voor het milieu gemaakt. Vele stoffen zijn dan ook voorzien van het EU Ecolabel. Alle processen worden regelmatig gecontroleerd, vanaf het allereerste designers ontwerp tot aan de uitlevering.

Nanna Ditzel

Nanna Ditzel is één van de bekendste Deense designers op stoffengebied en haar werk is met vele prijzen bekroond. Een van de meeste gebruikte en bekende stoffen is de Hallingdal-65 stof, het eerste product van Kvadrat. Oorspronkelijk was deze stof al in 1965 al ontworpen, vandaar de naam Hallingdal-65, en behoort tot de best verkochte stof van Kvadrat.

Hallingdal-65

De samenstelling van Hallingdal-65 is 70 % scheerwol en 30 % viskose. Hierdoor heeft de stof een uitstekende slijtvastheid van ongeveer 100.000 toeren martindale.
Door zijn kwaliteit kent de Hallingdal stof vele toepassingen als projectstof in kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en in treinen, maar het is uiteraard ook een hele mooie stof in de privésfeer als meubelstof.

Hallingdal-65 is leverbaar in 58 kleuren variërend van neutrale aardetinten tot felle, primaire kleuren. Ook de favoriete kleuren van de ontwerpster zijn aanwezig: turquoise en roze. Sommige van deze stoffen zijn uni gekleurd, andere zijn een samenstelling van twee verschillende uni gekleurde draden. Meubelen welke met deze fraaie Hallingdal-65 zijn bekleed hebben een tijdloos maar toch modern karakter.

Kvadrat design meubelstoffen bij ieder interieur

Veel verschillende design meubels worden bekleed met Kvadrat stoffen. Deze meubel stoffen zijn heel mooi en stijlvol, en voelen ook prettig aan. Er zijn heel veel verschillende soorten en kleuren Kvadrat stoffen en kunnen voor vrijwel alle meubels worden gebruikt.

Naast de Hallingdal stof heef kvadrat ook nog veel andere stoffen die ook erg populair zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Divina MD stof van 100% wol. Divina Melange is een extra fel gekleurde stof van scheerwol. Steelcut en steelcut trio zijn twee soorten stoffen gemaakt met een speciale weeftechniek wat het een uniek patroon geeft. Zo is er voor iedereen wel een perfecte Kvadrat meubelstof.

Koop uw Kvadrat stoffen bij Valhal Groningen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van Kvadrat stoffen? Kom een keer langs in de winkel! Onze specialisten nemen de tijd om u advies te geven over interieur en stoffen.  Vragen of opmerkingen? Neem dan direct contact met ons op.

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.