Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Lees hier welke kleur vloer het beste past bij donkere meubels 

Na lang zoeken en overwegen is het definitief, eindelijk bent u tot uw favoriete interieurstijl gekomen en van plan prachtige donkere meubels in uw woning te plaatsen. Maar, wanneer u denkt dat het lastige overweging werk is voldaan, moet er ook nog een geschikte vloer worden gekozen die niet alleen bij uw smaak past, maar ook aansluit op de donkere meubels in uw huis. De kunst is om alle elementen in uw woning zo goed mogelijk met elkaar te combineren. Op deze manier komt uw interieurstijl goed tot zijn recht. Hoe u dat precies doet hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Analyseer uw woning

Welke kleur vloer bij donkere meubels past hangt af van verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om uw woning zo goed mogelijk te analyseren en welk effect u wilt creëren. Wat is bijvoorbeeld de grootte van uw woning, heeft u veel lichtinval, welke kleuren zijn al in uw woning te vinden. Met behulp van deze elementen is het mogelijk een ruimte optisch groter, kleiner, knusser, warmer, lichter, donkerder te laten lijken en invloed hebben op de gevoelstemperatuur.

skalma classic line

Ruimtelijk effect creëren 
Wanneer u ruimtelijkheid wilt creëren in uw woning is het belangrijk om lichte of bleke kleur vloer te kiezen. Doordat deze kleuren licht reflecteren wordt de kamer optisch groter. Dit effect in combinatie met donkere meubels als Skalma bank geeft uw woning een prachtige uitstraling. Daarnaast zorgen lichte kleuren voor ontspanning en rust. Houdt er wel rekening mee dat te veel lichte kleuren voor een kil en koud effect zorgen.
 
Kleiner effect creëren  
Uw woning kleiner en knusser maken? Maak dan gebruik van donkere kleuren vloeren. Door donkere kleuren te kiezen wordt de ruimte optisch kleiner, warmer en knusser. Zorg voor een goede balans, te veel donkere kleuren in combinatie met uw favoriete donkere meubels kan een somber en kleiner effect creëren dan gewenst.

De juiste kleurcombinaties 

Over het algemeen staan lichte kleuren vloeren altijd goed tegenover donkere meubels. Bij Valhal vindt u een breed aanbod met prachtige meubels die met hun stijl en klasse perfect in harmonie staan met veel kleurcombinaties.

banken valhal

Is uw keuze gevallen voor donkere blauwe, bruine of grijze tinten meubels? 
Kies dan voor natuurlijke kleuren zoals; licht eiken, bruine vloeren of gebroken wit. Denk ook aan industriële kleuren zoals; betonlook, staal of lood kleuren. Zorg er wel voor dat het goed te combineren is met de kleur muur die u in uw ruimte heeft, of kies er voor de muur te verven, anders gaat dit ten koste van het effect in uw woning. 

Interieuradvies bij Valhal 

Meer advies nodig bij het samenstellen van uw interieurstijl voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij u graag mee! Ons behulpzame personeel staat elke werkdag klaar om u vrijblijvend interieur advies te geven.

Informatie aanvragen Contact Opnemen

 

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 17.30
op afspraak op 
koopavond open
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00


 

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2022

     SERVICE

logistics delivery truck movement 

Gratis Bezorging

price

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw routeKlik en plan uw route