Houten eettafels van TEAM 7

Een eetkamertafel en eetkamerstoelen zijn aankopen voor meerdere jaren, daarom is het belangrijk dat de goede keuze wordt gemaakt. TEAM 7 beschikt over een ruim assortiment van tijdloze eetkamertafels. Bij Valhal uit Groningen vindt u een grote collectie aan eetkamertafels van uitmuntende kwaliteit. Bekijk direct de eettafels van TEAM 7.

Bekijk onze merken

freistil logo

team merk

Deskundig advies voor uw houten eettafel

Een eetkamertafel is de plek waar veel gezeten wordt en deze is daarom zeer belangrijk is. Deze plaats moet een uitnodigende plek zijn om samen te eten, drinken en gezellig te zitten. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat u een stevige tafel krijgt met het juiste formaat. Daarnaast moet de tafel binnen uw interieur passen. Daarom kunt u deskundig advies van onze adviseurs krijgen, die de tijd voor u nemen. Samen met deze adviseurs, onder het genot van een kopje koffie, wordt gekeken naar uw smaak en wensen. Daarnaast kunt u rustig rondkijken in onze meubelzaak en gaan we rond de tafel om te bespreken wat uw keuze wordt. Samen komen we tot de perfecte eettafel.

Geïnteresseerd in een houten tafel van TEAM 7? Kom naar Valhal in Groningen!

Kom langs bij onze showroom in Groningen en laat u zich verrassen door de ruime keuze aan eettafels van TEAM 7. Hier kunt u al onze eetkamer tafels, stoelen en nog veel meer uittesten en bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor advies van onze specialisten. Naast het langskomen in de showroom kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen of een bestelling plaatsen.

De 7 houtsoorten voor de tafels

Hout is een gewenst materiaal voor eettafels. Houten tafels zijn tijdloos, zijn duurzaam doordat ze lang mooi blijven en hebben een warme uitstraling. TEAM 7 gebruikt loofboomsoorten uit duurzame bosgebieden voor hun houten eettafels. Elke houtkleur heeft een eigen kleur en andere eigenschappen. Hierbij maakt TEAM 7 gebruik van de volgende houtsoorten:

Uw complete eetkamer direct vernieuwen

Wanneer u een houten eettafel nodig heeft, wilt u natuurlijk ook houten eetkamerstoelen hebben. Valhal biedt naast de eettafels van TEAM 7 ook stoelen van dit merk die de traditionele Oostenrijkse ambachtskunst aan houdt. Door het ruime en diverse aanbod van Valhal, is er altijd een eettafel en stoel bij naar uw wens. Op deze manier wordt uw eetkamer compleet.

  • 5 / 5
    Zeer tevreden over de goede service: 2 jaar na aankoop van een loodzwaar bankje, verhuizen ze deze kosteloos. Met twee man sterk komen ze langs en brengen het naar een ander adres. Wat een service!!
  • 5 / 5
    Leuke winkel, behulpzaam en bekwaam personeel, prachtige spullen! Leveren tevens goede service.
  • 5 / 5
    Een superieure en zeer unieke mooie stijl van meubels, voor iedereen een aanrader.

Ervaar zelf de meubels van woonwinkel Valhal Groningen

Bij Valhal kiest u voor meubels die zorgen voor een prettige ervaring. Onze meubels zijn behalve duurzaam en functioneel, tevens een genot om naar te kijken. Bekijk de pagina actueel om op de hoogte te blijven op de natuurlijke woonideeën van Valhal. Ook zijn er meubelstukken in de opruiming omdat het assortiment regelmatig wordt vernieuwd.

Wilt u zelf eens onze meubels ervaren? Wij nodigen u graag uit om onze leefwereld te betreden en een rondreis te maken langs vijf continenten vol woonideeën. Valhal, een natuurlijke meubelzaak waar u blij van wordt!

Voor vragen kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meubelen in Groningen | Valhal dé woonwinkel van Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Valhal is al sinds jaar en dag dé specialist in meubelen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment, waarin voor ieder wat wils is te vinden. Bent u op zoek naar opbergruimtes, tafels, stoelen, bedden of andere meubelen in Groningen? Kom dan gerust langs bij onze meubelwinkel in Groningen. Naast het kopen van meubelen, kunt u uw meubelen ook laten onderhouden door één van onze specialisten. Neem dus gauw een kijkje bij dé woonwinkel van Groningen.