Opbergen - Valhal Groningen Aan tafel - Valhal Groningen Ga zitten - Valhal Groningen Ga liggen - Valhal Groningen Ontdek Variér - Valhal Groningen Keukens - Valhal Groningen

Meubelzaak Groningen | Valhal

Het mooiste interieur vindt u voor uw huis bij meubelzaak Valhal in Groningen

Ervaar zelf de prachtige meubels bij meubelzaak Valhal in Groningen. Bij Valhal in Groningen begrijpen wij dat het soms moeilijk is om keuzes te maken over uw meubilair. Een meubel is iets wat je meerdere jaren zult gebruiken en is daarom een belangrijke keuze.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een goed gevoel te hebben bij uw meubels en dat u dit niet kan zien vanaf een afbeelding. Uw meubel moet u ervaren, voelen en zien. Kom daarom gerust langs bij onze meubelzaak in Groningen om een impressie te krijgen van het aanbod.

Assortiment Valhal | Meubelzaak in Groningen

Bij Valhal kunt u terecht voor al uw interieur. Onze meubelzaak in Groningen heeft een breed assortiment in:

Op zoek naar bedden, stoelen, keukens, kasten, tafels, opbergruimtes of andere meubelen in Groningen? Meubelzaak Valhal heeft het allemaal. Kom gerust langs bij onze meubelzaak en bekijk het assortiment. Naast het kopen van meubels bij Valhal, kunt u ook voor het onderhouden van uw meubels terecht bij de specialisten van Valhal.

Ontvang advies op gebied van stijl en comfort bij meubelzaak Valhal in Groningen

Meubelzaak Groningen

Bij onze meubelzaak in Groningen lopen ervaren adviseurs, omdat wij er belang aan hechten dat u rustig een goede keuze kunt maken. De adviseurs bij meubelzaak Valhal in Groningen hechten er waarde aan dat u uw meubels goed kunt ervaren en uitproberen. Bij onze meubelzaak in Groningen kunt u alle tijd nemen om uw meubels te ervaren, met het genot van een kop koffie kunt u zich altijd laten adviseren over uw meubels.

Eerst gaan we aan tafel waar u zich snel op uw gemak voelt dankzij de ongedwongen, haast huiselijke sfeer van de eetkamer. Vervolgens zeggen we: ga zitten en ervaar hoe design en functionaliteit samenkomen. Valhal geeft u passend advies over de mooie designmeubelen van onze meubelzaak in Groningen.

Kom langs bij onze meubelzaak in Groningen

Bent u geïnteresseerd in onze meubelzaak in Groningen? Kom langs bij onze meubelzaak Valhal en laat u adviseren over uw meubels. Daarnaast kunt u contact opnemen voor vragen.

Informatie aanvragen Contact Opnemen

ADRES

Peizerweg 76A
(Woonforum bij Vesta)
9727 AK Groningen

E-MAIL

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

LET OP
Gewijzigde openingstijden
Zie rubriek "ACTUEEL"

Openingstijden:
ma13.00 - 17.30
di t/m vr10.00 - 17.30
do10.00 - 21.00
za10.00 - 17.00
zo13.00 - 17.00

SITEMAP

Home
Over Valhal
Merken
Assortiment
Creeër uw eigen bank
Onderhoud
Actueel
Contact
Links
De natuurlijkste zaak van de wereld. Ervaar de meubels van Valhal.

De woontrends van 2020

     SERVICE

logistics delivery truck in movement 

Gratis Bezorging

price tag

Prijsgarantie

technics 

Gratis Montage*

exchange arrows

Haalservice

Valhal
eetkamer tafel team 7yps tafel team 7Valhal Groningen
Klik en plan uw route